Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Abbas angreb Israel under sin FN-tale

Her ses Mahmoud Abbas - de palæstinensiske myndigheders (PA) præsident under sin tale ved FNs generalforsamling, 2014. (Foto: Amanda Voisard, FN)
- Det eneste positive jeg kan sige om Mahmoud Abbas' tale er, at han i det mindste ikke benægtede Holocaust igen, siger Arsen Ostrovsky, CEO i The International Legal Forum.

Det er 30 år siden de palæstinensiske myndigheder (PA) blev oprettet i forbindelse med Oslo-aftalerne. Hensigten med aftalerne var at skabe to stater til to folk (to-statsløsningen), der kunne leve side om side i fred. Men virkeligheden har vist, at PA ikke vil have en palæstinensisk stat – de vil have hele området der blev kaldt for Palæstina. For at opnå det mål, har PA i årtier misbrugt international bistand (inkl. dansk bistand), i deres propaganda- og terrorkrig mod Israel. Palæstina er en geografisk betegnelse på et område langs østbredden af Middelhavet og der har aldrig eksisteret en palæstinensisk stat. Udtrykket Palæstina (arabisk: Filastin) blev brugt første gang af den græske historiker Herodot omkring fem hundrede år før vores tidsregning. Det antages at udtrykket var knyttet til folkeslaget, der i Israels historie kaldes for filistrene som forsvandt omkring samme tid. Efter romerne slog det tredje jødiske oprør mod okkupationen af Judæa ned, omdøbte romerne Judæa til Syrien, Palæstina og Jerusalem til Aelia Capitolina som et propagandatiltag for at bryde den jødiske kobling til landet og hovedstaden.

PA-præsident Abbas misbrugte FN som platform til at angribe Israel – Mahmoud Abbas er kendt for at være en indædt antisemit og Holocaust-benægter. For få dage siden blev han kritiseret af EU for endnu en Holocaust-benægter tale. EU kritiserede også PA/Abbas for ikke at have afholdt valg siden Abbas blev valgt i 2006. Efterfølgende angreb Abbas EU og sagde: – I opfører jer som dyr!

Under sin tale i går ved FN Generalforsamlingens åbning, angreb Abbas Israel og forsøgte at omskrive landets historie, skriver Jewish News Syndicate (JNS).

MIFF bringer her uddrag af Abbas’ Israel-angreb:

Abbas sagde blandt andet: – Den israelske racistiske højrefløjsregering fortsætter sine angreb mod vores folk, og med sin hær og sine racistiske terrorbosættere fortsætter den med at true og dræbe vores folk, ødelægge hjem, ejendomme, stjæle vores penge, ressourcer og tilbageholde martyrernes legemer (dvs. kroppene af palæstinensiske terrorister, der er døde mens de udførte terrorangreb mod israelere).

Abbas tilføjede: – Det palæstinensiske folk vil forblive i sit land, som de har gjort i flere tusind år. De vil ikke forlade deres land. Hvis nogle skal forlade landet, må det være besættelsesmagten og kolonialisterne.

Abbas fordømte USA og Storbritannien for Balfour-erklæringen (1917) og opfordrede FN til at kriminalisere nakba benægtelse.

Arsen Ostrovsky, der er CEO i The International Legal Forum, kommenterede Abbas’ angrebstale: – Mahmoud Abbas’ FN-tale var endnu en inflammatorisk udstilling af forkastelig antisemitisme, vanvittige løgne og terrorhyldest, der understreger hans totale irrelevans. Det eneste positive jeg kan sige om hans tale er, at han i det mindste ikke benægtede Holocaust igen.

David May, senioranalytiker i the Foundation for Defense of Democracies, udtalte: – Abbas’ påstand om, at Al-Buraq pladsen ved Grædemuren i Jerusalem er eksklusivt for muslimsk bøn, men det var Israel, der skabte pladsen efter Seksdageskrigen.

– Abbas spreder frygt med sin påstand om, at Al-Aqsa er i fare grundet israelsk udgravning. Påstanden er blevet bevist som falsk, alligevel opildner Abbas muslimerne med sine løgne. Abbas påstår også, at palæstinenserne har eksisteret i flere tusinder år. UNESCO har med sin seneste resolution, der anerkender et sted i Jeriko som værende palæstinensisk, blåstemplet palæstinensisk propaganda.

Jeriko er kendt som den første by Israels folk indtog efter de havde krydset Jordanfloden, men deres historie går flere tusind år tilbage.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem