Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

EU fordømmer PA’s Holocaust benægtelse

De palæstinensiske myndigheders præsident Mahmoud Abbas, er berygtet for sin Holocaust-benægtelse og antisemitisme. (Foto: Skærmdump, MEMRI)
De palæstinensiske myndigheders præsident Mahmoud Abbas, har i årtier spredt grov antisemitisme og Holocaust-benægtelse. Alligevel strømmer danske skattekroner fortsat i PA's pengekasse.

MIFF’s undersøgelse af Folketingets arkiv har vist at de palæstinensiske myndigheder (PA), igennem årtier har dyrket Holocaust-benægtelse og grov antisemitisme, hvilket gentagende gange har været til politisk debat i Danmark. Alligevel fortsætter danske skattekroner med at strømme i de palæstinensiske myndigheders pengekasse – hvordan kan Danmark forsvare det?

Nu kommer PA igen med grov Holocaust-benægtelse og antisemitisme.

EU fordømmer følgende udtalelse fra PA-præsident Mahmoud Abbas – den 24. august udtalte Abbas blandt andet under møde i Fatahs Revolutionære Råd: – Sandheden er at europæiske jøder ikke er semitter, de er efterkommere af khazarerne, og derfor har deres forfølgelse intet med antisemitisme at gøre – det bekræftede Karl Marx. Hitler og europæerne dræbte ikke jøderne fordi de var jøder. De kæmpede mod jøderne på grund af deres sociale rolle, ikke deres religion. Hitler kæmpede mod jøderne, fordi de beskæftigede sig med udlån og penge, ikke på grund af antisemitisme.

Jøder fra arabiske lande er semitter, de stammer fra den arabiske halvø og rejste til Andalusien. Ben Gurion ønskede ikke, at jøder fra arabiske lande skulle immigrere til Israel, men blev tvunget til at acceptere dem efter opfordring fra Churchill, fordi der ikke var flere jøder tilbage i Europa. Ben Gurion begik angreb mod jødiske institutioner i arabiske lande for at overtale dem til at emigrere. Jøderne ville ikke emigrere, men blev tvunget, presset og myrdet til det.

Israel blev opfundet af Storbritannien og USA – jeg siger det, så vi ved, hvem vi skal anklage for at være vores fjende.

Se klippet fra MEMRI her:

Her er EU’s fordømmelse af ovennævnte udtalelse:
PA-præsident Abbas’ tale under Fatahs 11. Revolutionære Råd primo august, var fyldt med falske og groft vildledende udtalelser om jøder og antisemitisme.

Den slags historiske forvrængninger er provokerende, dybt krænkende, og vil kun opildne til flere spændinger i regionen, der ikke tjener parternes interesser. Den slags udtalelser tjener kun dem, der ikke stræder efter en to-statsløsning, som præsident Abbas gentagne gange har argumenteret for.

Derudover forvrænger udtalelserne Holocaust, fremmer antisemitisme og er en fornærmelse mod de flere millioner Holocaust-ofre og deres pårørende.

EU forbliver forpligtet til at bekæmpe antisemitisme og racisme i alle dets former og vil fortsat kraftigt imodgå ethvert forsøg på at bortforklare, retfærdiggøre eller forvrænge Holocaust.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem