Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hamas-terroristerne gik på FN-skoler og FN-ansatte fejrede massakren

Ifølge Ebrahim Al Azaiza, er han UNRWA-ansat engelsklærer i Gaza. "Hvilket smukt syn," skrev han, da han postede billedet af en brand i israelsk by efter Hamas-raketangreb den 7. oktober.
Ny rapport dokumenterer at over hundrede af terroristerne fra 7. oktober-massakren mod Israel, havde gået på FN-skoler som danske skatteydere har været med til at finansiere.

Kun lille andel af dansk PA-bistand sat på pause – som en direkte konsekvens af 7. oktober-massakren i Israel, hvor over 1400 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd blev slagtet med ubeskrivelig brutalitet, over 5400 blev såret, utallige savnes og mindst 241 israelere og udlændinge blev kidnappet til Gaza, og flere tusind raketangreb mod israelske byer, meddelte minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (S), at regeringen ville sætte dansk PA-bistand på pause.

72 millioner kroner i dansk PA-bistand sat på pause i 2023 ud af rammen på 451 millioner kroner i 2021-2025, skrev Altinget den. 10 oktober.

Alene i 2023 lyder de danske skatteyderes regning til PA på 235,5 millioner kroner.

Dansk UNRWA-bistand på 105 millioner kr årligt fortsætter, derudover kommer ekstraordinær UNRWA-bistand, skrev Altinget den 26. oktober.

Det er velkendt at UNRWA-ansatte hylder terror, Holocaust og terror mod israelere og jøder – tilbage i marts 2023 skrev MIFF blandt andet: – Her er lærerne hvis løn Danmark er med til at betale som støtter terror og jødehad. Med dine skattekroner kan oplæring i had i FN’s skoler fortsætte med fuld kraft.

MIFF har tidligere påpeget at dansk UNRWA-bistand ikke bidrager til fred – tværtimod. Mens EU skar ned på deres UNRWA-bistand, valgte Danmark at lade bistanden fortsætte.

Et stort antal tidligere elever i FN-skoler (UNRWA-skoler) deltog i 7. oktober-massakren mod Israel. UNRWA’s skoleansatte har hyldet og fejret massakren, der kostede over 1,400 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd livet, over 5400 sårede, over 240 gidsler der holdes fanget i Gaza og flere tusind raketangreb mod israelske byer.

I dag har IMPACT-se publiceret en rapport som burde få Danmark til at sætte UNRWA-bistanden på pause. I rapporten dokumenteres det at:

  • Mindst hundrede af de Hamas-terrorister (muligvis flere) som deltog i 7. oktober-massakren, havde gået på FN-skoler i Hamas-kontrolleret Gaza.
  • Mindst 14 lærere og ansatte i FN-skoler har fejret 7. oktober-massakren på sociale medier.
  • På en officiel Facebook-side tilhørende en UNRWA-skole i Nablus (Judæa og Samaria) bedes der til at Hamas’ «jihad krigerne» vil sejre od der kommes med historiske referencer til drab på jøder i profeten Muhammeds tid. Der oplæses også tekster fra undervisningsbog om islam fyldt med opildning til vold og kamp til døden mod Israel.

Over halvdelen af skolerne i Hamas-kontrolleret Gaza drives af FN (UNRWA). FN-skolerne bruger de palæstinensiske myndigheders (PA) skolepensum. PA-skolepensum er kendt for sit indhold af had, antisemitisme og opildning til terror mod Israel. Men trods gentagende fordømmelser fra blandt andet EU, fortsætter skatteydernes penge med at finansiere PA’s jihad-skolebøger.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem