Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

IDF har været inde i Hamas-kontrolleret Gaza for at lede efter gidslerne

Under 7. oktober-massakren blev 112 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd myrdet i Kibbutz Be'eri. Indbyggernes hjem blev gennemhullet af skud og brændt. Deres biler blev brændt og overalt er der blodspor. Massakren har kostet over 1,200 livet, over 7,000 sårede, utallige savnet, mindst 240 kidnappet til Gaza. Flere israelske byer er blevet udsat for over 10,000 raketangreb og over 500,000 er blevet flygtninge, der også trues af økonomisk ruin. (Foto: TPS, kibbutz Be'eri, 13. oktober 2023).
Terrorgruppen har kidnappet 150-200 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd. Flere af gidslerne er udenlandske statsborgere. En af dem menes at være en ældre dansk mand.

Israels forsvarshær (IDF) har været ind i Hamas-kontrolleret Gaza med infanteri og kampvogne i «lokalt raid», for at rydde området for terrorister og lokalisere nogle af de kidnappede israelere.


IDF fandt ikke gidslerne, men fandt andre fund som kan hjælpe dem med at finde gidslerne og dræbte flere terrorister, inkl. en Hamas-terrorcelle som angreb Israel med panserværnsmissiler, skriver Times of Israel.

– Vi vil fortsætte med at lede efter de savnede og gidslerne, siger IDF’s talsperson Daniel Hagari.

Terrorgruppen Hamas har taget 150-200 israelere og udenlandske statsborgere som gidsler. Hamas har kidnappet babyer, små børn, kvinder, ældre og mænd.

Hamas har truet med at livestreame henrettelse af gidslerne.

Blandt gidslerne menes også at være en ældre dansk mand som familien er meget bekymret for – han blev såret da terroristerne begik deres massakre. Mandens familie frygter at Hamas ikke vil give ham den nødvendige behandling.

Hamas terroristerne har blandt delt klip af sig selv med nogle af de kidnappede babyer og små børn.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem