Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Efter Hamas-massakren i Israel sættes dansk bistand til palæstinenserne på pause

Her ses nogle af de flere hundrede unge som blev slagtet af Hamas-terrorister under ravefest i Syd-Israel. I skrivende stund er over 1300 børn, kvinder, ældre og mænd blevet myrdet. Over 3600 er såret og flere hundrede er blevet kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza. Blandt gidslerne er også en ældre dansk mand.
MIFF har i årevis advaret om at danskernes skattekroner er med til at finansiere terrorkrigen mod Israel. Nu ser det ud til Danmark er ved at vågne.

Mens de grusomme meldinger om Hamas-massakren mod Israel går verden rundt, kommer der endelig godt nyt fra Danmark, efter MIFF i årevis har advaret om at danskernes skattekroner er med til at finansiere terrorkrigen mod Israel.

I 2021 førte de palæstinensiske myndigheders (PA) massive misbrug af dansk PA-bistand til, at flere partier fremstillede lovforslag om at stoppe dansk PA-bistand.

Fra Folketingets talerstol blev MIFF’s information fremhævet, men trods overvældende beviser for at danske skattekroner var havnet i terroristers lommer, valgte et flertal at lade misbruget fortsætte.

MIFF har også gravet i Folketingets arkiv og dokumenteret at problemet med misbrug af dansk bistand til palæstinenserne igennem årtier er blevet diskuteret. – hvorfor blev misbruget ikke stoppet før?

I dag meddelte minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (S), at regeringen vil sætter dansk PA-bistand på pause, skriver DR.

Dan Jørgensen skriver blandt andet i sin pressemeddelse: – Efter en så alvorlig aggression og de terrorhandlinger, som Hamas har udsat Israel for, er der behov for at stoppe op, så vi kan være helt sikre på at den støtte, vi udbetaler, går til de rigtige mennesker og projekter. Derfor er denne pause i udbetalingerne nødvendig, siger Dan Jørgensen i en pressemeddelelse. 

Samtidig vil dansk nødhjælp til palæstinenserne fortsætte.

Genennemgang af dansk PA-bistand vil ske i samarbejde EU og de nordiske lande. 

Om Hamas-massakren – siden Hamas-terrorister lancerede deres blodige angreb mod Israel i lørdags, er der kommet utallige historier om, hvad israelerne udsættes for i en krig aldrig set før.

I skrivende stund har Hamas-terroristerne myrdet over 900 børn, kvinder, ældre og mænd – over 2,600 er såret – flere hundrede børn, kvinder, ældre og mænd er blevet kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza og flere israelske byer er blevet udsat for tusindvis af raketangreb.

Flere af de myrdede og gidslerne er udenlandske statsborgere. Mindst 11 af de myrdede var amerikanere, men der er også meldinger om andre nationaliteter blandt ofrene. På sociale medier er der blevet delt blodige klip af thailændere som bliver halshugget, en tysk pige blev myrdet og hendes blodige, nøgne lig blev vist frem i Gaza mens folk spyttede på hende. En lille israelsk dreng, der var blevet kidnappet alene til Gaza, blev vist i klip mens han kalder på sin mor og bliver slået med kæppe.

Mange israelere blev slagtet i deres hjem – utallige hjerteskærende historier om, hvordan terroristerne Live-streamede mordene og delte det på sociale medier.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem