Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

PA vil give Hamas-terroristernes familier 20.000 kr – hvordan vil Danmark sikre at dine skattekroner ikke i havner i de forkerte lommer?

Siden terrorgruppen Hamas begik et blodigt kup mod Fatah og tog kontrol over enklaven i 2007, har de kontrolleret indbyggerne med et jerngreb. (Foto: Flash90)
Den 7. oktober myrdede omkring 1500 Hamas-terrorister israelske babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd i koldt blod. Nu vil de palæstinensiske myndigheder belønne terroristernes familier med livslang terrorløn - hvordan vil Danmark sikre at dine skattekroner ikke havner i de forkerte lommer?

I årevis har MIFF advaret om at danskernes skattekroner er med til at finansiere terrorkrigen mod Israel.

I 2021 førte de palæstinensiske myndigheders (PA) massive misbrug af dansk PA-bistand til, at flere partier fremstillede lovforslag om at stoppe bistanden.

Fra Folketingets talerstol blev MIFF’s information fremhævet, men trods overvældende beviser for at danske skattekroner var havnet i terroristers lommer, valgte et flertal at lade misbruget fortsætte.

MIFF har også gravet i Folketingets arkiv og dokumenteret at problemet med misbrug af dansk bistand til palæstinenserne igennem årtier er blevet diskuteret. 

Kun lille andel af dansk PA-bistand sat på pause – som en direkte konsekvens af, at Israel den 7. oktober blev udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust, hvor over 1,300 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd blev slagtet med ubeskrivelig brutalitet, over 3,600 sårede, utallige savnede, over 200 israelere og udlændinge kidnappet til Gaza (inkl. en ældre dansk mand), og flere tusind raketangreb mod israelske byer, meddelte minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (S), at regeringen ville sætte dansk PA-bistand på pause.

Danmark har kun sat 72 millioner kroner i PA-bistand på pause i 2023 ud af rammen på 451 millioner kroner i 2021-2025, skriver Altinget den. 10 oktober.

Alene i 2023 lyder de danske skatteyderes regning til PA på 235,5 millioner kroner.

Danmark havde planlagt at udbetale omkring 94 millioner kroner til PA under et bilateralt landeprogram – det er her de 72 millioner kroner kommer ind i billedet. Beløbet, der er sat på pause er med andre ord, den andel, som Danmark endnu ikke har udbetalt til PA i det bilaterale program. Danmark forsætter med at udbetale nødhjælp.

Hvordan vil Danmark og EU sikre at vores skattekroner ikke går til terrorkrigen mod Israel? Udenrigsministeriet har meddelt i pressemeddelelse, at de nu vil gennemgå dansk bistand, for at sikre, at danske skattekroner ikke misbruges eller havner i terroristernes lommer. Dansk gennemgang af støttemidler vil omfatte vores nuværende støtte til flere NGO’er, infrastrukturprojekter, landbrugsprojekter og andet

EU-Kommissionen vil se på de mange milliarder som alle EU-borgere, hvert år sender i palæstinensernes lommer – for at sikre EU-midler ikke “indirekte bidrager til, at terrororganisationer kan udføre angreb mod Israel”.

Men det er endnu ikke blevet besluttet at stoppe pengestrømmen.

Dansk bistand vil blive gennemgået i samarbejde med EU – selvom Danmark ikke giver direkte støtte til PA, der har kontrolleret Område A & B i Judæa og Samaria i 30 år, er det blevet dokumenteret udover enhver tvivl, at danske skattekroner i årevis har været med til at finansiere terrorkrigen mod Israel.

Og hvad med terrorgruppen Hamas, der har kontrolleret Gaza siden 2007 efter blodige kup mod Fatah – kan danske skatteydere være sikre på, at deres penge ikke havner i Hamas’ hænder? I 30 år har danske skatteydere sendt milliarder i PA’s pengekasse og selvom Folketinget utallige gange har diskuteret PA’s misbrug at bistanden, er pengestrømmen ikke blevet stoppet.

I henhold til de palæstinensiske myndigheders lovgivning, defineres alle terrorister, der bliver dræbt mens de udfører terrorangreb mod Israel som “Martyrer”. Det udløser automatisk terrorløn fra PA til terroristernes familier på 6.000 shekel (10.565,56 kroner) og livslang terrorløn på 1.400 shekel (2.464,88 kroner).

Dvs. at hver familie til de 1.500 døde Hamas-terrorister, der invaderede Israel og mssakrerede babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd, som tak vil få 7.400 shekel (13.024,87 kroner) den første måned og herefter livslang terrorløn på omkring 2,500 kroner om måneden. Familierne til de terrorister, der var gift og havde børn, vil få endnu højere terrorløn. Den første måned vil PA vil udbetale mindst 11.100.000 shekel (19.537,04 kroner) til hver familie som et engangsbeløb og herefter give dem livslang terrorløn.

Derudover vil de 50 Hamas-terrorister, som Israel har fanget, få livslang terrorløn af PA – jo flere civile terroristerne har myrdet, jo flere penge vil de få som tak af PA. Start terrorlønnen ligger på 1.400 shekel (2.464,42 kroner) om måneden. Den højeste månedlige terrorløn ligger på 12.000 shekel (21.124,58 kroner). Terrorister, der er gift og har børn, vil få en endnu højere terrorløn. Som engangsbeløb vil terroristernes familier få mindst 70.000 shekel (123.236,23 kroner) og herefter vil de få livslang terrorløn.

Alene i indeværende måned vil PA udbetale mindst 11.170.000 shekel (19.664.980,93 kroner) som tak for Hamas’ massakre i Israel. Beløbet er lavt sat, fordi flere og flere Hamas-terrorister vil komme med på PA’s liste over “martyrer”, i takt med Israel fanger flere terrorister eller flere terrorister vil blive dræbt. Ovennævnte beløb skal lægges oveni de over 100.000.000 shekel (176.015.877,60 kroner) som PA allerede udbetaler hver måned i terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden.

– De palæstinensiske myndigheder (PA) kan sende en stor tak til EU-landene og Norge, som er deres største donorlande. PA kunne ikke udbetale terrorløn til terroristerne uden deres hjælp, skriver PMW.

Hvis du også er vred over at dine skattekroner havner i Hamas-terroristernes lommer, så meld dig ind i MIFF nu eller anbefal MIFF i dit netværk, hvis du allerede er medlem

Som tak for din hjælp, giver MIFF alle nye medlemmer gratis medlemskab året ud.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem