Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Stanken af død er alt der er tilbage af kibbutzen

Stanken af død er det eneste, der er tilbage af kibbutz Kfar Aza. Hamas-terrorister slagtede hele familier i flere kibbutzer tæt på Hamas-kontrolleret Gaza. (Foto: Flash90)
Hamas myrdede hele familier i kibbutz Kfar Aza, inkl. mindst 40 babyer - mange af dem blev halshugget. I skrivende stund har Hamas myrdet over 1,000 børn, kvinder, ældre og mænd.

OBS: Der advareres om stærke beskrivelser i artiklen.

I dag tog Israels forsvarshær den internationale presse med ind i kibbutz Kfar Aza – en af kibbutzerne beliggende tæt på Hamas-kontrolleret Gaza, der blev angrebet af Hamas-terrorister i lørdags.

Journalister fra hele verden så israelske soldater bære de myrdede familier ud af deres hjem, hvor Hamas-terroristerne havde slagtet dem.

Det vides endnu ikke hvor mange af kibbutzens indbyggere blev myrdet af Hamas, men antallet af ligposer tyder på at det var mange.

Stanken af død er alt der er tilbage af kibbutzen – den levende kibbutz er for altid væk og er blevet erstattet af sorg, chok og lugten af død. Pressen blev inviteret med ind i kibbutzen for at se grusomhederne med egne øjne – som de allierede gjorde i 1945, da de tog journalister med ind i nazisternes koncentrationslejre efter de havde befriet dem.

Omkring 70 bevæbnede Hamas-terrorister begik en ubeskrivelig grusom massakre i kibbutzen. Ligene af de døde terrorister ligger stadig på jorden. De israelske soldater vil tage sig af de israelske ofre først, før de fjerner terroristers lig.

– Det her er ikke krig – det er en slagmark. Vi har fundet myrdede babyer, mødre og fædre i deres senge, i deres beskyttelsesrum. Det kan kun beskrives som en massakre, siger generalmajor Itai Veruv.

Synet der mødte de israelske soldater, har ramt dem hårdt og flere af dem har trøstet hinanden for at kunne håndtere chokket. Soldaterne forventede det værste, men det var værre end man kunne forestille sig. Soldater fortæller at de fandt babyer, der var blevet halshugget, hele familier, der var blevet henrettet. Mindst 40 babyer og små børn er blevet båret ud af deres hjem i ligposer.

Soldaterne møder samme forfærdelige syn i flere israelske samfund tæt på Hamas-kontrolleret Gaza.

Massakrerne er blevet udført med våben, knive, granater og var rettet mod civile i deres hjem. Hamas-terroristerne satte ild til flere boliger for at jage beboerne ud. Da de flygtede ud af deres brændende hjem, blev de myrdet

I skrivende stund har Hamas-massakren kostet over 1,000 børn, kvinder, ældre og mænd livet, mindst 2,800 er såret, flere hundrede er blevet kidnappet af Hamas til Gaza og et ukendt antal israelere og udenlandske statsborgere er savnet, inkl. en dansker.

Israelske soldater gennemsøger udbrændte boliger i kibbutz Kfar Aza. Terroristerne satte ild til mange af husene for at få beboerne, der gemte sig til at løbe ud så terroristerne kunne myrde dem (Foto: Flash90)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem