Search
Israel - et land i sorg. Fortvivlede familier har mistet deres kære i den værste massakre nogensinde. Blandt ofrene for Hamas' massakre er også mange udenlandske statsborgere. Hamas har myrdet over 900 børn, kvinder, ældre og mænd. Over 2.800 er såret, flere hundrede er taget som gidlser til Hamas-kontroleret Gaza og flere israelske byer er blevet usat for tusindvis af raketangreb. (Foto: Flash90)

Dansk statsborger blandt de savnede efter Hamas-massakren i Israel

Flere udenlandske statsborgere er blandt de myrdede, savnede og kidnappede i Hamas-kontrolleret Gaza.

Der kommer flere og flere meldinger om at flere af de hunredevis af myrdede, sårede, savnede og gidslerne i Hamas-kontrolleret Gaza er udenlandske statsborgere.

Ifølge DR er 4 af de myrdede i Israel franskmænd, derudover menes 13 franskmænd at være blevet kidnappet af Hamas.

Omkring 150 børn, kvinder, ældre og mænd er blevet kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza. De franske myndigheder er meget bekymrede for de kidnappede.

Tre østrigere menes også at være blandt de kidnappede.

Tyskere er også kidnappet, det samme er 11 thailændere.

En dansk-israeler er blandt de mange savnede efter Hamas-massakren i Israel, skriver DR: – Udenrigsministeriet er i kontakt med de pårørende og relevante israelske myndigheder i sagen.

Så vidt vides er den savnde danske statsborger 69 år og bor i en kibbutz tæt på Gaza, og har to børn i Danmark.

Siden lørdag morgen er over 900 børn, kvinder, ældre og mænd blevet myrdet af Hamas, over 2,800 er såret, flere hundrede er blevet kidnappet til Gaza og tusindvis af raketangreb regner ned over israelske byer.

30 savnede israelere og thailændere reddet af IDF i kibbutz – 3 dage efter Hamas indledte sin massakre mod Israel, har Israels forsvarhær (IDF) reddet 16 savnede israelere og 14 savnede thailændere ud af kibbutz Ein Hashlosha beliggende tæt på Hamas-kontrolleret Gaza.

Under Hamas-massakren i Israel flygtede mange indbyggere og forsøgte at gemme sig.

Internationale pressehold og IDF i chok – i dag kom flere internationale pressehold med ind i kibbutz Kfar Azza som ligger tæt på grænsen med Hamas-kontrolleret Gaza. Omkring 70 beboere blev slagtet af Hamas-terrorister, skriver Times of Israel.

– Det er ikke en krig, det er ikke en slagmark, det er en massakre, siger IDF Generalmajor Itai Veruv. Du ser myrdede babyer med deres mødre og fædre, i deres soveværelser og i deres beskyttelsesrum. Du ser brutaliteten som terroristerne brugte da de myrdede dem – det er ikke krig, det er en massakre.

– Jeg har aldrig set noget lignende. Vi plejede at forestille os vores bedsteforældre under pogromerne i Europa. Det er ikke noget, vi har set i nyere historie.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp