Hamas-massakren i Israel den 7. oktober har gjort mange børn forældreløse. En forældreløs 4-årig pige sidder fanget nu alene af terrorister i den Hamas-kontrolleret enklave. Her ses et blodigt soveværelse i kibbutzen Nahal Oz, 20. oktober. (Foto: Flash90)

Hamas-massakren har gjort 21 børn fra 13 familier forældreløse

En af de forældreløse børn er en 4-årig pige, der nu holdes som gidsel alene af terrorister i Gaza. En anden lille pige så sin mor blive myrdet og sin far blive taget som gidsel.

Den 7. oktober 2023 vil gå over i historien som Israels værste dag – flere tusind terrorister fra de iransk-støttede terrorgrupper Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), stormede ind i Israel fra Gaza og gik til angreb på forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd.

Mindst 1400 blev brutalt myrdet, over 4600 blev såret, utallige savnes fortsat og flere israelske byer er siden blevet tæppebombet med flere tusind raketangreb.

Flere af de myrdede israelere er israelske arabere, beduiner, druzere og andre israelske minoriteter.

Terroristerne Live-streamede på sociale medier, hvordan de slagtede hele familier med en ubeskrivelig brutalitet.

Israel har fundet udførlige Hamas-manualer på, hvordan de skulle slagte civile og bruge kemiske våben mod civile.

Hamas-terroristerne havde også taget stoffet Captagon som holdt dem vågne, rolige, ligeglade og fattede mens de slagtede hele familier, brændte dem levende i deres hjem, myrdede babyer foran deres forældre/myrdede forældre foran deres børn, skar kropsdele af deres ofre mens terroristerne spiste deres ofres Shabbat-måltid eller voldtog og misbrugte kvinder ved siden af ligene af dem, de allerede havde myrdet.

I dag kunne MIFF fortælle at antallet af gidsler som Hamas har taget som gidsler til Hamas-kontrolleret Gaza er steget til 222. En af gidslerne er 9-årige Ohad som sidder fanget i Gaza på sin fødselsdag sammen med 30 babyer og børn, der har akut behov for at komme hjem.

I dag kunne israelske myndigheder tilføje at mindst 21 børn fra 13 familier blev forældreløse under Hamas-massakren.

I 16 tilfælde blev begge forældre myrdet af terroristerne. I de øvrige tilfælde mistede børnene den ene forælder, mens den anden enten sidder fanget som gidsel i Gaza eller er savnet. Flere hundrede myrdede er endnu ikke blivet identificeret, fordi terroristerne udsatte dem for voldsom maltraktering både før og efter de blev myrdet. I flere tilfælde er der kun aske eller negle tilbage af ofrene. Scenerne fra Hamas-massakren er så voldsomme, at selv garvede journalister, internationale repræsentanter, læger og andre ikke kunne holde til det.

En af de forældreløse børn er en 4-årig pige, der nu holdes som gidsel alene af terrorister i Gaza. En anden lille pige så sin mor blive myrdet og sin far blive taget som gidsel.

Nu arbejder de israelske myndigheder på at hjælpe de forældreløse børn: – Maven vender sig ved tanken om at så mange børn er blevet ofre for Hamas’ brutalitet, siger Israels velfærdsminister Yaakov Margi.

Velfærdsministeren lover at staten vil passe på børnene, der har oplevet det værste et barn kan blive udsat for. Børnene vil skulle leve med smerten «resten af livet». Derfor lover ministeren at der ikke vil blive sparet på ressourcerne for at rehabilitere børnene.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp