Ohad Zichri burde være hjemme og fejre sin fødselsdag med lagkage, gaver, kram og kys. I stedet sidder han fanget i Gaza sammen med 30 babyer og børn, der desperat har brug for at komme hjem. (Foto: Privat)

Ohad fylder 9 år – han holdes fanget i Gaza sammen med 30 babyer og børn

I dag fylder Ohad Zichri 9 år. Men han kommer ikke til at fejre sin fødselsdag med familie, venner, gaver, kram, kys og kage. Ohad har siddet fanget sammen med 30 babyer og børn i Hamas-kontrolleret Gaza siden Hamas-massakren i Israel 7. oktober

I weekenden blev Judith og hendes datter Natalie løsladt af Hamas efter mægling fra blandt andet Qatar. Tilbage sidder 8 af deres familiemedlemmer fortsat fanget.

Mindst 222 babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd sidder fanget i Gaza – I dag fylder Ohad Zichri 9 år. Men han kommer ikke til at fejre sin fødselsdag med familie, venner, gaver, kram, kys og kage. Ohad har siddet fanget sammen med 30 babyer og børn i Hamas-kontrolleret Gaza siden Hamas-massakren i Israel 7. oktober

Antallet af gidsler fortsætter med at stige i takt med flere informationer om den værste massakre mod jøder siden Anden Verdenskrig afdækkes. I skrivende stund har 222 familier fået besked om at deres kære er taget som gidsler. En af dem er 9-årige Ohad, der blev kidnappet af Hamas-terrorister og tvunget til Gaza sammen med sin mor og bedstforældre.

Ohads bror sagde til den israelske nyhedskanal N-12: – Hvis jeg kunne sige noget til min bror, vill jeg fortælle ham, at han skal være stærk og at vi elsker ham.

– Vi havde planlagt hans fødselsdag og her står vi nu med ondt i maven og frygter det værste, siger Ohads bror Roi.

– Han er kun et barn og han har så meget potentiale. Ohad er en glad og smart dreng som elsker sport. Han er sjov at være sammen med.

Ohad har brug for briller for at kunne se, men mistede dem da han blev taget som gidsel.

Sammen med Ohad sidder 69-årige dansk-israelske Itzik også fanget. Du kan hjælpe dem hjem ved at downloade plakater til ophæng her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp