Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nu er det officielt – dansk statsborger blandt gidslerne i Gaza

Hamas-massakren mod Israel d. 7. okt, har kostet over 1,400 livet, over 4,600 er såret, utallige er savnede og over 200 israelske og udenlandske børn, kvinder, ældre, syge og mænd er blevet kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza. På billedet ses pro-Israel demonstration i Los Angeles, Californien, USA, 15. oktober 2023. (Foto: Shana Meyerson/TPS).
En 69-årig dansk-israelsk mand er blandt de over 200 babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd, der blev kidnappet af terrorister til Hamas-kontrolleret Gaza den 7. oktober.

MIFF har igennem flere dage skrevet om at dansk-israelske Itzik Elgarat på 69 er blandt de mindst 203 gidsler, der har siddet fanget i Hamas-kontrolleret Gaza siden den 7.oktober.

Tidligere i dag kunne MIFF også fortælle at Israels udenrigsminister Eli Cohen, sammen med 22 ambassadører og diplomater, havde sendt fælles opråb til terrorgruppen Hamas om at løslade deres statsborgere. Ifølge Israels udenrigsminster deltog Danmark også i mødet om gidslerne.

Nu er det officielt af danske Itzik er blandt gidslerne. DR skriver at: – Udenrigsministeriet kan bekræfte, at den savnede dansk-israelske statsborger, der er meldt savnet i Israel, er den samme person, som de israelske myndigheder mener med høj sandsynlighed er kidnappet.

Også myrdede civile blev kidnappet til Gaza.

Klik her for at se, hvordan du kan hjælpe danske Itzik og de andre gidsler med at komme hjem.

Mindst 1,400 blev brutalt myrdet, over 4,600 blev såret, utallige savnes fortsat og flere israelske byer er siden blevet tæppebombet med flere tusind raketangreb.

Flere af de myrdede israelere er israelske arabere, beduiner, druzere og andre israelske minoriteter.

Terroristerne Live-streamede på sociale medier, hvordan de slagtede hele familier med en ubeskrivelig brutalitet.

Israel har fundet udførlige Hamas-manualer på, hvordan de skulle slagte civile.

Det har også vist sig at Hamas-terroristerne havde taget stoffet Captagon som holdt dem vågne, rolige, ligeglade og fattede mens de slagtede hele familier, brændte dem levende i deres hjem, myrdede babyer foran deres forældre/myrdede forældre foran deres børn, skar kropsdele af deres ofre mens terroristerne spiste deres ofres Shabbat-måltid eller voldtog og misbrugte kvinder ved siden af ligene af dem, de allerede havde myrdet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem