Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

De palæstinensiske myndigheder refererede til drømmen om folkemord på jøder i vejledning til moskéernes fredagsbøn

De palæstinensiske myndigheders (PA) præsident Mahmoud Abbas taler i PA's hovedkvarter i Ramallah, 18. august 2020. (Foto: Flash90).
I sidste uge mindede de palæstinensiske myndigheders ministerium for religiøse anliggender om at udryddelse af jøder er en del af muslimers religiøse pligt.

De palæstinensiske myndigheder (PA) har jf. Oslo-aftalerne (1993), kontrol over Område A & B i Judæa og Samaria (Vestbredden). PA finansieres blandt andet af EU, Danmark og Norge.

I årevis har MIFF advaret om at danskernes skattekroner er med til at finansiere terrorkrigen mod Israel.

I 2021 førte PA’s massive misbrug af dansk bistand til, at flere partier fremstillede lovforslag om at stoppe bistanden. Fra Folketingets talerstol blev MIFF’s information fremhævet, men trods overvældende beviser for at danske skattekroner var havnet i terroristers lommer, valgte et flertal at lade misbruget fortsætte.

MIFF har også gravet i Folketingets arkiv og dokumenteret at problemet med misbrug af dansk bistand til palæstinenserne igennem årtier er blevet diskuteret. 

Kun lille andel af dansk PA-bistand sat på pause – som en direkte konsekvens af, at Israel den 7. oktober blev udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust, hvor over 1400 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd blev slagtet med ubeskrivelig brutalitet, over 5000 sårede, utallige savnede, mindst 222 israelere og udlændinge kidnappet til Gaza (inkl. danske Itzik på 69 år), og flere tusind raketangreb mod israelske byer, meddelte minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (S), at regeringen ville sætte dansk PA-bistand på pause.

Danmark har kun sat 72 millioner kroner i PA-bistand på pause i 2023 ud af rammen på 451 millioner kroner i 2021-2025, skriver Altinget den. 10 oktober.

Alene i 2023 lyder de danske skatteyderes regning til PA på 235,5 millioner kroner.

Danmark havde planlagt at udbetale omkring 94 millioner kroner til PA under et bilateralt landeprogram – det er her de 72 millioner kroner kommer ind i billedet. Beløbet, der er sat på pause er med andre ord, den andel, som Danmark endnu ikke har udbetalt til PA i det bilaterale program. Danmark forsætter med at udbetale nødhjælp.

Når det gælder Norge, har PA modtaget omkring to milliarder norske kroner i generelt budgetstøtte. Derudover har statsinstitutioner i PA’s område fået omkring 680 millioner norske kroner.

MIFF har igennem flere år påpeget at PA misbruger norske skattekroner til at oplære i had og terrorløn til terrorister. Her er et nyt eksempel på, hvordan PA misbruger norsk, dansk- og international bistand til at opildne til folkemord på jøder:

Før fredagsbønnen 20. oktober, udsendte PAs ministerium for religiøse anliggender retningslinjer for hvad, der skulle indgå talerne i moskéerne. Her er hvad der stod hadithen: «Timen [Dommens dag eller Opstandelsen] vil ikke komme før muslimerne tager kampen op mod jøderne og dræber dem; når jøderne gemmer seg bag sten og trær, som vil råbe: O, muslim! En jøde gemmer sig bag mig, kom og dræb ham!»

Hadithen indgår også i Hamas-charteret, og dele af den blev citeret under den anti-israelske demonstration i Oslo den 20. oktober.

Også i Danmark har der været flere anti-israelske demonstrationer.

Palestinian Media Watch skriver: – Når den besked kommer så kort tid efter grusomhederne begået af Hamas, er det religiøse budskab fra PA til palæstinenserne først og fremmest et signal om at massakren af 1.400 jøder er en islamisk gudstjeneste. Det er også en klar besked om, at Allah/Islam ønsker, at palæstinenserne forlader moskeerne efter fredagsbønnen og begynder at dræbe jøder.

Det er ikke nyt at hadithen med drømme om folkemord spredes i det palæstinensiske samfund. Spørgsmålet er hvor længe Danmark, Norge, EU og de øvrige PA-donorer vil accpetere at deres skatteydere betaler for den dødelige propaganda?

Den globale antisemitisme er eksploderet efter Hamas-massakren. Også i Danmark viser antisemitismen sit grimme ansigt – danske jøder udsættes for chikane som aldrig før. Der males hagekors på deres dør, der er utallige meldinger om at jøder ikke tør ytre sig på sociale medier eller er gået under jorden. Det fik statsminister Mette Frederiksen til at skrive følgende på sin Facebook-side:

I dag skrev Frederik Vad, der er Folketingsmedlem for Socialdemokratiet på sin Facebook-side:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem