Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Her er lærerne hvis løn Danmark er med til at betale som støtter terror og jødehad

Her ses nogle af de FN-ansatte lærere nævnt i rapporten. (Foto: Billeder fra rapporten)
Med dine skattekroner kan oplæring i had i FN's skoler fortsætte med fuld kraft.

MIFF har skrevet utallige artikler om hvordan dansk UNRWA-bistand er med til at finansiere opildning til terror, vold og antisemitisme. I 2019 betalte Danmark 70 millioner kroner om året i kernebidrag til FN-agenturet UNRWA. I 2020 blev kernebidraget hævet til 105 millioner kroner om året. 

Læs mere her (s. 68)/ se skærmdump nedenfor:

Skærmdump, s. 68 (Finansministeriet, Forslag til finanslov
for finansåret 2023, Tekst og anmærkninger
§ 6. Udenrigsministeriet: https://fm.dk/media/26270/ffl23a06.pdf)

Omkring 60% af UNRWAs budget går til uddannelse, dvs at Danmark er med til at betale lønningerne til nedenstående lærere ansat af FN:

 • Labibeh Iskandarani delte et billede af Hitler på sociale medier med teksten: «Hitler, sover du? Vågn op min kære, der er flere mennesker som skal brændes.» Tre UNRWA-ansatte Likede opslaget.
 • Adnan Shteiwi roste terroristen, der myrdede 4 civile israelere og 1 israelsk politimand den 29. marts 2022.
 • Mahmoud Khalil roste Hamas’ raketangreb mod Israel, og skrev at han ser på det som «startskuddet på frigørelsen af Palæstina».
 • Riad Nimer roste en terrorist og delte et klip som opildner til at «følge vejen [martyrene] er gået». I 2014 Likede han et klip hvor terrorangrebet mod en synagoge, der kostede 5 jøder livet som «en unik og heltemodig handling af selvopofrelse».
 • Zaher Fanous delte billeder af ødelæggelser efter Hamas-raketangreb mod Tel Aviv og skrev: «God højtid, Tel Aviv». I juni 2022 delte han et klip hvor en palæstinensisk dreng som kaster med sten mod israelske soldater beskrives som en «retfærdig helt».
 • Nizar Khalil Abu Shaheen citerede den antisemitiske bog udgivet af Henry Ford i 1921, og hævdede at at «rige jøder» stod bag og kontrollerer Emiraterne.
 • Ayman Dlash lykønskede et Hamas-medlem løsladt fra fængsel.
 • Abu Firas Azab glorificerede en 17-årig militant palæstinenser svøbt i flaget fra den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad da han blev begravet.
 • Ahmad Dawoud hyllede leder i terrorgruppen Al-Aqsa Martyrbrigaderne, dræbt i skudveksling med IDF.

Alt det og mere er blevet grundigt gennemgået i rapport udgivet af UN Watch og IMPACT-se den 14. marts. Tilbage i maj 2022 skrev MIFF blandt andet om at mens EU havde besluttet at skære i deres UNRWA-bidrag, fortsætter dansk UNRWA-bistand som hidtil. Den ny rapport viser igen at Danmark er med til at finansiere opildning til terror, vold, had og antisemitisme.

UNRWA har tidligere påstået, at de ikke længere underviser om Dalal Mughrabi, den kvindelige terrorist som stod i spidsen for værste terrorangreb mod Israel i 1978, der kostede 38 israelere, inkl. 13 børn livet. i den nye rapport er der billede beviser på, at Mughrabi blev brugt i undervisningen på en UNRWA-skole i marts 2022. I undervisningsmateriale fra en anden skole står der at «30 soldater» blev dræbt i terrorangrebet – til trods for at ofrene var civile børn, kvinder og mænd.

Rapporten viser også at FN-skolerne lærer elevene at alle muslimer har som pligt til at «frigøre al-Aqsa moskéen», at brandbomber mod jøder er en grillfest og at terrorister er helte. Israel beskrives som «den foragtelige fjende», der til slut vil blive smidt ud af Palæstina med vold «blod og kød».

Her er flere eksempler på hvad børn lærer i FN-skoler:

 • Martyrdød og jihad er «den vigtigste mening med livet»
 • Terroristen Izz Ad-Din Al-Qassam er en helt
 • Hjemlandet skal frigøres ved at ofre skolepigers blod i jihad
 • hvis eleverne ignorerer jihad vil Allah forbande dem
 • Israelere er sadistiske vilddyr på jagt efter et bytte
 • Jøder/ israelere er «grådige», «zionistiske bander»
 • Israel massakrerer palæstinensere og ødelægger moskéer.
 • Israel stjæler palæstinensiske antikviteter for at forfalske og udslette palæstinensisk historie
 • Israel inficere palæstinensere med kræft
 • «Jøderne … konspirerede mod muslimerne» under kampene ved Khaybar

I skolematerialet, der bruges på FN-skolerne, er Israel fjernet fra landkortet, og «Palæstina» angives som et område omfattende både Israel, Judæa og Samaria (Vestbredden) samt Gaza. Israelske byer omtales som palæstinensiske. I en historisk gennemgang, der eksempelvis nævner kanaanæere, grækere og romere, ignoreres jødisk tilstedeværelse i landet, der går tilbage til oldtiden.

I alt nævnes 133 UNRWA-ansatte i rapporten som har delt antisemitisme eller støtte/opildning til terror på sociale medier. Ud af dem er 51 er blevet ansat efter april 2019, hvor UNRWA’s daværende leder lovede MIFF at de havde styr på deres ansatte som ikke delte hadytringer.

I rapporten nævnes også 82 UNRWA-ansatte navngivet på skolematerielet brugt i rapporten.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem