Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hamas leder: – Ødelæggelsen af Gaza var det hele værd

Her ses bevæbnede terrorister overgive sig til IDF ved Kamal Adwan hospitalet i Gaza, 14. december. (Foto: IDF)
Khaled Mashaal, der lever et luksusliv i Qatar, fortæller hvorfor målet helliger midlet.

Hamas-terroristernes 7. oktober-massakre mod Israel er den direkte årsag til Israels igangværende krig mod terrorgruppen i Gaza.

Mere end ni måneder efter flere tusinde Hamas-terrorister stormede ind over grænsen og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre og mænd, fortryder Hamas-leder Khaled Mashaal ikke massakren eller dens konsekvenser for indbyggerne i Hamas-kontrolleret Gaza, skriver World Israel News.

Målet helliger midlet, Hamas lægger ikke skjul på sit erklærede mål om at udslette Israel. I tråd med terrorgruppens ideologi, helliger alle midler målet. Ifølge USA og Israel har Mashaal stjålet 4 milliarder dollars, der skulle være gået til indbyggerne i Gaza og han fortryder ikke ødelæggelserne i Gaza under den igangværende krig.

Luksustilværelse i Qatar, Mashaal lever ikke i Gaza, han bor på et luksus hotel i Doha, langt væk fra krig og lidelse.

Ultimo juni sagde Mashaal til Sky News: – Gaza er ødelagt, men det er en del af vores ‘march’ mod befrielse.

Hvad Mashaal ikke fortæller, er at Kun 17 % af Gazas infrastruktur er ødelagt og Israels forsvars hær (IDF) har taget helt ekstraordinære midler i brug for at undgå civile tab i Hamas-enklaven.

Selvom det er Hamas, der har tvunget Israel ind i krigen, fortryder Hamas-lederen ikke konsekvenserne.

Hamas har igennem flere år udsat israelske byer for tusindvis af raketangreb og terrorangreb, der har kostet mange israelske liv og ødelagt utallige familier.

Alligevel kom 7. oktober-massakren som et chok for Israel. Hamas havde planlagt den værste massakre mod jøder siden Holocaust i ti år. Planlægningen krævede mange ressourcer, penge, tid, træning og terrorister.

Israel har ret og pligt til at beskytte sine indbyggere mod krig og terror, med 7. oktober-massakren vidste Hamas, at de havde erklæret krig mod Israel. Intet land kan leve med at flere tusinde terrorister trænger ind i indbyggernes hjem, hvor de myrder, torturerer, voldtager og kidnapper børn, kvinder og mænd. Israel har nu som mål at stoppe Hamas’ terror/massakre trussel.

I skrivende stund har IDF dræbt mindst halvdelen af ​​Hamas’ terrorister i Gaza.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem