Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Få dage efter Norge anerkendte palæstinensisk stat blev israelsk landsby beskudt fra deres norsk anerkendte «grænse»

Ville du kunne leve med bevæbnede terrorister som dine naboer? Her ses en bevæbnet terrorist i byen Tulkarem i Judæa og Samaria, 7. maj 2024. (Flash90)
Få dage efter Norge, Irland og Spanien anerkendte en palæstinensisk stat, har Hamas-terrorister skudt mod Israels indbyggere fra området anerkendt af Norge som palæstinensisk stat.

MIFF har skrevet utallige artikler om hvad der skete under 7. oktober-massakren mod Israel. Massakren var den værste mod jøder siden Holocaust. Den 7. oktober 2023 stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinderældre og mænd – alle var legitime mål på tværs af religion, etnicitet og køn. Over 1.200 blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige blev massevoldtaget, flere tusind blev såret og mindst 250 blev kidnappet til Gaza. Hverken Røde Kors eller andre internationale organisationer har besøgt gidslerne, der holdes fanget under umenneskelige forhold.

Massive raketangreb fra flere fronter
, siden massakren er flere israelske byer blevet udsat for nærmest daglige raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza og Libanon, men også fra lande som Yemen, Syrien, Irak og Iran.

Verden har glemt massakren mod Israel, over 230 dage efter Israel blev udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust, har verden, EU og Danmark glemt at massakren er den direkte årsag til Israels krig mod Hamas i Gaza.

Opfylder ikke folkerettens krav, mens Danmark står fast på, at palæstinenserne ikke opfylder folkerettens krav til at blive godkendt som stat, og at to-statsløsningen og anerkendelse af Israels ret til at eksistere, er forudsætningen for at godkende en palæstinensisk stat, valgte Norge, Irland og Spanien for få dage siden at anerkende en palæstinensisk stat uden krav.

Hamas-angreb mod Israel, de seneste to dage har Hamas-terrorister skudt mod Israel fra den palæstinensiske by Tulkarem i Judæa og Samaria (Vestbredden). terroristerne har skudt mod den israelske landsby Bat Hefer, beliggende på den israelske side af «1967-grænsen». Der er ingen meldinger om tilskadekommende, men der skete materielle skader.

IDF udtaler: – For kort tid siden skød terrorister fra området af Tulkarem mod Bat Hefer.

I klip delt på sociale medier ses terroristerne skyde mod den israelske landsby beliggende ved «grænsen», der netop er blevet anerkendt af Norge som en del af en palæstinensisk stat.

Se terroristerne angribe den israelske landsby her:

Twitter/X, stillede Israels ambassadør i Norge det retoriske spørgsmål til nordmændene : – Ville I kunne leve med at dele grænse med terrorister tæt på jeres hjem?

Nu har terroristerne beskudt Bat Hefer i to dage fra «grænsen» som ikke er en officiel grænse, selvom den fejlagtigt omtales som sådan. Der er tale om en våbenhvilelinje som Israel blev enig med sine arabiske naboer om i 1949.

I våbenhvileaftalen blev det besluttet, at våbenhvilelinjerne ikke skulle bestemme fremtidige territoriale aftaler eller grænselinjer. Af samme grund påpeger eksperter i international ret, at linjerne ikke kan fastlægges som grænserne på en palæstinensisk stat, som Norge jo netop har gjort.

Salman Rushdie havde ret, Israels ambassadør i Norge påpeger at Hamas-terroristernes beskydning mod israelske samfund i Judæa og Samaria (Vestbredden) fra «grænsen», beviser at forfatteren Salman Rushdie havde ret i sin advarsel om, at oprettelsen af en palæstinensisk stat under de nuværende omstændigheder ville ende med en «Taliban-lignende Hamas-kontrolleret stat».

Indbyggerne kan ikke leve med bevæbnede terrorister i deres baghave, Galit Shaul står i spidsen for regionsrådet og kalder det uholdbart at israelske samfund beliggende ved «grænsen» udsættes for angreb af bevæbnede Hamas-terrorister. Galit kræver derfor, at sikkerheden i området styrkes og at Hamas-terroristernes angreb mod de israelske indbyggere stoppes. Hun tilføjer: – Vores indbyggere lever i daglig frygt og grænserne for hvad de kan leve med er overskredet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem