Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF viser dokumentar om massakren på musikfestivalen

MIFF har købt rettighederne til at vise dokumentarfilm om Super Nova massakren i Israel.
I dokumentaren fortæller overlevende og redningsfolk om den værste massakre mod jøder siden Holocaust.

Visning af dokumentaren i Danmark:
– MIFF viser dokumentaren i København torsdag den 7. marts kl. 18:00
– Der er afsat ekstra tid til en kort pause efter visningen og mulighed for at stille spørgsmål
– Der er begrænsede pladser
– For at deltage bedes du sende mail med navn og telefon til: rika@miff.dk (husk at angive tilmelding i emnefeltet)
– Deadline for tilmelding er onsdag den 28. februar

MIFF viser dokumentar om den værste massakre mod jøder siden Holocaust. I dokumentaren Supernova: The Music Festival Massacre fortæller overlevende og øjenvidner om det, de så under 7. oktober-massakren mod Israel.

Omfanget af hvad Israel blev udsat for vokser for hver dag der går – den 7. oktober 2023, stormede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge, handicappede og mænd. Israelere kalder dagen for den sorte shabbat. Over 1.200 blev myrdet, voldtaget eller kidnappet til Gaza. Mordene er så bestialske, at ord ikke kan beskrive dem. Mange blev voldtaget og udsat for bestialsk tortur før de blev myrdet. Massakren blev filmet af terroristerne og freelance journalister og delt på sociale medier.

Massakren har efterladt Israel i chok, sorg og vrede. Knap en fjerdedel af israelere lider af PTSD og knap en halv million er flygtet fra krigen til udlandet – flere af dem til Danmark.

DR og SVT vil muligvis også vise dokumentaren – desværre har NRK besluttet ikke at vise den.

MIFF har købt rettighederne til at vise dokumentaren i Norge, Danmark og Sverige. Se traileren her.

I dokumentaren deler overlevende og redningspersonale hjerteskærende historier. Fokus er på hvad der skete, da terrorister gik til angreb mod forsvarsløse festivaldeltagere som deltog i Super Nova festivalen som hylder fred og sameksistens.

Omkring 3500 glade mennesker fra flere lande deltog i Super Nova festivalen – over 360 af dem blev myrdet, voldtaget, udsat for bestialsk vold eller kidnappet til Gaza.

Reinhardt Beetz, som står i spidsen for Gebrueder Beetz Filmproduktion, fortæller: – Vi skyndte os at samle dokumentation om massakren på festivalen. I dokumentaren er alle detaljerne om det koordinerede terrorangreb samlet og giver et dybdegående billede af, hvad der skete. Der er ingen tvivl om, at massakren også vil blive omtalt i fremtiden.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem