Search
28-årige Elia (tv) og 19-årige Nik og Ron blev kidnappet under 7. oktober-massakren mod Israel. Nu har IDF fundet dem dræbt i Gaza.

Elia, Nik og Ron fundet dræbt i Gaza

Også i dag må israelske mødre og fædre begrave deres børn #BringThemHome

Israel er for altid forandret efter 7. oktober-massakren mod Israel, der har kostet over 1,200 livet, over 10,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, børn og mænd, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 12.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin. Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Den 12. december besluttede et enigt Folketing at fordømme gidseltagninger til Gaza – imens finder Israels forsvarshær (IDF) flere dræbte gidsler i Gaza.

Nu har IDF fundet 28-årige Elia Toledano dræbt i Hamas-kontrolleret Gaza. Eliya blev kidnappet fra musik festivalen for fred Supernova i Re’im under 7. oktober-massakren.

Det vides endnu ikke hvordan eller hvornår fransk-israelske Elia blev dræbt. Frankrigs udenrigsminister har kondoleret hans familie

19-årige Nik Beizer og Ron Sherman blev også kidnappet til Gaza under 7. oktober-massakren og er nu fundet dræbt.

Niks mor fortæller: – Alle på hans base arbejdede med at hjælpe palæstinenserne. De arbejdede for at give indbyggerne i Gaza et bedre liv.

Ron talte med sin mor mens terroristerne angreb hans IDF-base: – Mor, det er ovre, terroristerne er her. Jeg elsker dig

Ron blev ikke dræbt med det samme af terroristerne. Han blev set på lasten af en bil mens han blev kidnappet af terroristerne til Gaza.

Det vides endnu ikke hvordan Nik og Ron blev dræbt.

Den seneste ugestid har IDF fundet flere dræbte gidsler i Gaza. Blandt de dræbte var 27-årige Eden og 36-årige Ziv.

110 gidsler blev frigivet under våbenhvile-dagene. Tilbage i Gaza sidder omkring 130 gidsler fortsat fanget, inkl. danske Itzik på 69 og baby Kfir, der blev kidnappet med sin 4-årige storebror, mor og far – ingen ved om gidslerne er i live og ingen international organisation har besøgt dem.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp