Search
Fatah-leder Jibril Rajoub. (Foto: Skærrmdump)

Fatah-leder: – Den næste og mere voldelige eksplosion [end 7. oktober] kommer i Judæa og Samaria

7. oktober-massakren mod Israel har kostet over 1200 liv, over 9000 sårede og mere end 240 taget som gidsler. Fatah-leder Jibril Rajoub lover en mere voldelig eksplosion på Vestbredden.

Israel er for altid forandret. MIFF har skrevet daglige artikler om 7. oktober-massakren mod Israel, der har kostet over 1,200 livet, over 9,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 10,000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin.

Jibril Rajoub, der er medlem af Fatahs centralkomité, leder af PLO’s øverste råd for unge og sport, leder af palæstinensernes fodboldforbund, leder af den palæstinensiske olympiske komité og formand af palæstinensernes spejderorganisation, vil have flere massakre mod israelere. Rajoubs løn er indirekte betalt af Danmark via dansk skattefinansieret bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA). Som en direkte konsekvens af 7. oktober-massakren mod Israel, Ud af en ramme på 451 mio. kr i dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA) i 2021-2025, besluttede Danmark at sætte 72 mio kroner på pause.

Og det er ikke første gang Rajoub har hyldet 7. oktober-massakren mod Israel.

– Det var et jordskælv, en enestående hændelse, en forsvarskrig fuld af episke og heltemodige handlinger som den krig palæstinenserne har ført i 75 år, sagde Rajoub til den kuwaitiske avis Al-Anba, 26. november.

– [7. oktober] var en del af palæstinensernes forsvarskrig. Den vil helt sikkert lede til nye eksplosioner, og den næste og mere voldelige eksplosion vil komme på Vestbredden… Eksplosionen der skete som 7. oktober er et naturligt svar på den [israelske] terror. Dem der er ved magten i Israel er et eksempel på nynazister, sagde Rajoub på sin Facebook-side, 22. november 2023.

Her er flere Rajoub-udtalelser oversat af Palestinian Media Watch (PMW).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp