Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Med dine skattekroner har palæstinensiske skoler fejret 7. oktober-massakren mod Israel

FN-drevet skole i byen Rafah i Hamas-kontrolleret Gaza, maj 2021. (Foto: Abed Rahim Khatib/Flash90)
Ville du sende dine penge til en skole hvis den skrev "straf jødene og dem som støtter dem" på sin Facebook-side?

Et stort flertal af palæstinenserne – især dem, der lever i Judæa og Samaria (Vestbredden), støtter Hamas-terroristerne der nedslagtede over 1,200 israelere den 7. oktober. En stor andel af dem har fået formet deres holdninger af palæstinensisk skolepensum som de danske skatteydere har været med til at finansiere de seneste 30 år. MIFF har igennem flere år advaret om at dansk bistand er med til at finansiere oplæring af børn i jødehad og terrorhyldest. MIFF har desuden gravet i Folketingets arkiv og afdækket gengtagende politiske diskussioner om misbrug af dansk bistand til spredning af had mod Israel og jøder – alligevel fik det ikke konsekvenser for bistanden.

Ud af en ramme på 451 mio. kr i dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA) i 2021-2025, besluttede Danmark som en konsekvens af 7. oktober-massakren mod Israel, at sætte 72 mio kroner på pause.

Imens er massakren blevet fejret helt åbent på flere skoler og i skoleprojekter om massakren indoktrineres elever til had og vold, viser ny rapport fra IMPACT-se.

I rapporten fremlægges flere eksempler på hadefuld kommunikation lagt op af skolerne på deres sociale medie-konti. Vil du sende dine skattepenger til skoler, der fejrer 7. oktober-terroristerne, eller vil du protestere sammen med MIFF? Meld dig i MIFF nu og hverv medlemmer!

Sammen er vi en stærk stemme mod had og terror.

Læs den nye rapport fra IMPACT-se via linket og spørg dine politikere, hvad de vil gøre? https://www.impact-se.org/wp-content/uploads/Education-for-Terrorism-in-Palestinian-Schools.pdf

Tusind tak for din støtte!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem