Search
Mahmoud Abbas holder mulige etterfølgere på trygg avstand. (Foto: Olivier Pacteu / Flickr.com)
Gang på gang viser de palæstinensiske myndigheder at de ikke har en nedre grænse for hvad de vil tillade sig at sige om Israel - dansk bistand betalt af de danske skatteydere fortsætter. (Foto: Olivier Pacteu / Flickr.com)

«En palæstinenser er født i Betlehem»

Palæstinensiske myndigheder (PA) benægter flere tusind års jødisk historie i Israel - inkl. at Jesus var jøde. PA bruger grov propaganda til at nægte Israels ret til at eksistere - ikke et grundlag at bygge fred på.

Jesus-barnet «blev født i Palæstina og i Jerusalem, Jesus er en palæstinenser fremfor alle andre», sagde de palæstinensiske myndigheders øverste religiøse leder for nylig. PA-mufti sheik Muhammad Hussein’s “mindst” alvorlige fejl er sammenblandingen af Betlehem og Jerusalem som Jesu fødested, det samme er sket for Norges tidligere statsminister Jens Stoltenberg. PA-sheikens største fejl er at han i lighed med andre palæstinensiske ledere konsekvent omskriver historien om Jesus som var jøde og levede et jødisk liv. Behøver vi nævne at du og vi betaler for PA’s omskrivning af historien via dansk PA-bistand? Læs mere HER og HER.

Nu vi taler om Jesus, så er det ikke første gang PA misbruger og omskriver historien om Jesus – her er nogle eksempler – januar 2021 skrev MIFF: – Salg af ejendom til jøder er forræderi mod Jesus. Salg af ejendom er ikke kun et lovbrud, men også en religiøs overtrædelse ifølge PA – læs HER.
Også i januar 2021: Palæstinensisk premierminister: – Jesus var den første palæstinensiske selvopofrende kriger. Muhammad Shtayyeh siger palæstinenserne lærte af Jesus om martyrdøden – læs HER.
December 2019, skrev MIFF: Med dine penge fortæller han verden at Jesus var palæstinenser. Var ingen mere palæstinensisk end Jesus? Læs HER.
Oktober 2019: Officiel palæstinensisk avis sammenligner Rinas morder med Jesus. Børnemordmanden Samer Arbid som blandt andet fik danske skattekroner, sammenlignes med Jesus. Læs HER.
Også i Danmark var der dem som hoppede med på palæstinensisk omskrivning af historien: Anne Hegelund: – Hvis Jesus havde levet idag, så havde han nok endt sine dage i et israelsk fængsel. Anne Hegelund fra Enhedslisten bruger ikke kun religiøse motiver til at dæmonisere Israel, hun deler også platform med palæstinensere med bånd til Hamas. Læs artiklen fra juni 2020 HER.

«Vi fejrer Jesu fødsel, en palæstinenser,» siger PA-præsident Mahmoud Abbas. «Jesus, Messias, var den første palæstinenser og den første shahid (islamisk martyr)», siger Fatah-lederen Tawfiq Tirawi. «Jesus er en palæstinenser. De [jøderne] som bekæmpede ham for to tusind år siden ødelægger nu hans folk,» står der i en sagn som spilles på PA TV i løbet af december 2021 (PA tv bliver også finansieret af dansk skattebetalt PA-bistand).

Under en julemiddag i 2020 sagde PAs premierminister Muhammad Shtayyeh: «Vores herre Jesus, fred være med ham – den første palæstinensiske selvoppofrende kæmper som vi lærte om martyrdøden af, og som betalte for sin mission med sit liv.» Udtrykket «selvopofrende kæmper» (Fida’i) bruges af palæstinenserne om selvmordsterrorister og andre terrorister som ofre livet for at tage israelere med sig i døden. Læs mere Her.

Palæstinensernes «martyrer» i jihad får lovning på 72 mørkøjede jomfruer i paradis. Ifølge kristen lære døde Jesus for at frelse verden, ikke for at oprette et «Palæstina» på bekostning af en jødisk stat. Jesus var selvsagt ikke palæstinenser – Jesus var en jøde som blandt andre jøder i Judæa.

Men, intet af det forhindrer PA-premierminister Shtayyeh i at fortsætte med at krænke Jesus og det han stod for:

«Fødselsdagen af vores herre Jesus… falder sammen med årsdagen for den palæstinensiske revolution, som tusindvis af martyrer har betalt for med livet.» Premierminister Shtayyeh knytter udbruddet af den palæstinensiske revolution med Jesus til 1. januar 1965, hvor Fatah (partiet der i dag kontrollerer de palæstinensiske myndigheder), organiserede deres første terrorangreb mod Israel. Målet med terrorangrebet var at ødelægge drikkevandsforsyningen i Israel og dermed ramme flere hundredetusind israelere.

Og det er ikke kun Jesus som kapres af den “palæstinensiske sag”, selv julenissen er blevet palæstinenser! Palestinian Media Watch (PMW) har dokumenteret mindst syv karikaturtegninger hvor julenissen er i konflikt med israelske soldater.

Er det farligt at historien forfalskes med det formål at opbygge en falsk palæstinensisk identitet? Ja! i høj grad og det bør tages meget alvorligt da palæstinensisk propaganda både er farlig og tjener til at udslette Israel, svarer Itamar Marcus, direktør for PMW.

Palæstinensiske børn opflaskes til at tro på at «Palæstina» gentagende gange er blevet invaderet igennem historien. Babylonierne, perserne, romerne og hebræerne nævnes som eksempler, sjovt nævnes muslimske invaderinger gennem de seneste 1400 ikke, hvorfor mon? Læs om det jødiske folks 4.000 års historie HER.

«Til sidst kom Palæstina under den zionistiske besættelse… Besættelsen vil ophøre med at eksistere, når de, der eksisterede før den, vil ophøre med at eksistere,» skriver Fatahs børne- og ungdomsmagasin Waed. «Der er ingen erobrer som har invaderet landet og ikke har forladt med et nederlag, det samme vil ske med de zionistiske erobrer,» kan palæstinensiske børn i alderen 6-15 år læse i skolemagasinet. Læs også: Med dine skattekroner opfordrer palæstinensisk skolemagasin til væbnet kamp mod «det israelske monster». Ny generation af palæstinensiske børn oplæres i terror og had. Læs HER.

De palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark, EU og andre donorlande støtter år efter år med milliarder af kroner, benægter med andre ord flere tusind års jødisk historie i Israel, inkl. det faktum at Jesus selv var jøde. PA misbruger Jesus til at nægte Israel retten til at eksistere – det er ikke et grundlag der kan bygges fred på.


Se MIFFs interview af PMW’s direktør i Norges Storting om PA misbrug af international bistand til anti-israelsk propaganda:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp