Dansk bistand betaler lønnen for denne jihad-undskyldning

Hver gang MIFF skriver om misbrug af dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA), når absurditeten nye højder - danske skatteydere er til grin!
Skærmdump fra PA TV 18. september 2020.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

«Danmark har fastholdt et stærkt og vedvarende engagement i Palæstina siden etableringen af Det Palæstinensiske Selvstyre (PA) efter Oslo-aftalerne i 1993 og 1995. Det overordnede mål har været at støtte realiseringen af en to-statsløsning mellem Israel og Palæstina samt skabe et fundament for en levedygtig palæstinensisk stat.

Det danske engagement i Palæstina og i den israelsk-palæstinensiske konflikt har til hensigt at forbedre både palæstinensernes og israelernes levevilkår og sikkerhed. Men den øgede trussel fra ekstremistiske, militante grupper i dele af den arabiske/muslimske verden gør behovet for fremdrift i den mellemøstlige fredsproces endnu mere presserende, da sådanne grupper bruger den uløste konflikt i deres propaganda for at rekruttere medlemmer. En fredelig løsning på konflikten er således også i Danmarks interesse,» skriver det danske udenrigsministerium i Danmark – Palæstina Landepolitikpapir 2016-2020. (Se: www.um.dk, Palæstina landepolitikpapir 2016-2020 – Udenrigsministeriet)

Den danske bistand til palæstinensernes generelle budget går blandt andet til at aflønne PA’s mufti Muhammad Hussein, og til at drive PA’s officielle tv-station. 18. september blev Hussein interviewet på PA TV, skriver Palestinian Media Watch (PMW). TV-indslaget er oversat fra arabisk til engelsk af PMW.

Programlederen som også får sin løn fra dansk bistand, siger: «Alle de religiøse udtalelser (domme) udtalt af nationens religiøse lærde gør det obligatorisk at kæmpe mod de stjælende jøder, og de er samstemmende i at forbyde normalisering med zionisterne. Men nogle [Emiratene og Bahrain] nyfortolker teksterne og ønsker normaliseringen velkommen.»

PA-muftien svarer: «Teksterne siger klart at hvis en tomme af muslimsk land stjæles, vil jihad være et personligt religiøst påbud for alle som er i stand til det. Det er sharialoven som de religiøse juralærde har fulgt fra begyndelsen, fra dagene af disciplene [af profeten Muhammed]. Det faktum at muslimerne ikke kan – i nogle islamiske lande, eller i nogle arabiske lande – genvinde [sit land], betyder ikke at dommen har ændret sig. Nej, den religiøse dom er klar, gyldig og gældende. Det mindste vi kræver af dem [Emiraterne og Bahrain] som forsøger at fordreje teksterne, er at de læser teksterne korrekt og ikke ændrer dem… [Det er forbudt] for dem at udfører en religiøs juridisk dom som ændrer teksterne således at den passer dem og deres hersker. Det er forbudt for dem, og Allah vil spørge dem om det.»

Hvis du vil vide mere om hvordan dansk bistand bliver misbrugt af de palæstinensiske myndigheder (PA) – så klik her.

Der har du det. Danske skattekroner misbruges til jihad-opmuntring fra en religiøs leder på en officiel tv kanal som DU er med til at finansiere via din skat. Hvis du kan leve med det, så er informationen ligegyldig.
Hvis du derimod mener det er fuldstændig uacceptabelt at dine skattekroner går til ovennævnte, bør du klikke HER og melde dig ind i Med Israel for fred (MIFF) allerede nu.
Alle nye MIFF-medlemmer får GRATIS medlemskab året ud ved betaling for 2021 nu.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelFilmaftale mellem Israel og Emiraterne skal fremme sameksistens og tolerance
Næste artikelIsrael har passeret 2000 Corona-dødsfald
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise