Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Anne Hegelund: – Hvis Jesus havde levet idag, så havde han nok endt sine dage i et israelsk fængsel

European Initiative for the Rights of Palestinian Prisoners (EIRPP). (Skærmdump, Anne Hegelund opslag, Facebook)
Anne Hegelund fra Enhedslisten bruger ikke kun religiøse motiver til at dæmonisere Israel, hun deler også platform med palæstinensere med bånd til Hamas.

European Initiative for the Rights of Palestinian Prisoners (EIRPP) skriver på deres hjemmeside at de arbejder for:

“Det europæiske initiativ for palæstinensiske fangers rettigheder sigter mod at støtte palæstinensiske fanger tilbageholdt eller fængslet i israelske fængsler legitime rettigheder, og afsløre de umenneskelige krænkelser praktiseret af israelske besættelsesmyndigheder mod palæstinensere tilbageholdt eller fængslet.”

I april 2020 sendte EIRPP Facebook-udsendelse i Danmark – temaet var krav om at Israel frigiver palæstinensiske fanger med påstand om at de bliver smittet af Corona i fængslerne. Læs Enhedslistens støtte til sagen her.

European Initiative for the Rights of Palestinian Prisoners (EIRPP) live-Facebook udsendelse fra Danmark. (Foto: Skræmdump, Facebook)


Ved EIRPPs Facebook-udsendelse deltog blandt andet:

Rashed El Baz, ifølge MIFFs oplysninger er han tidligere sekretær for Al Aqsa Foundation som står på terrorlisten i USA. I 2003 tilbageholdt hollandske myndigheder organisationens midler efter mistanke om at de blev kanaliseret til terrororganisationen Hamas. Ifølge NGO Monitor har organisationen i flere europæiske lande overført donationer til terrororganisationer. Organisationen Stand for Peace mistænker El Baz også for at have personlige kontakter til organisationen Hofstad Network som i 2004 stod bag mordet på den hollandske filmproducent Theo Van Goch. I dag står El Baz i spidsen for EIRPP.

Majed Alzeer, ifølge MIFFs oplysninger er han en prominent figur i det palæstinensiske samfund i Europa, især med den del som har koblinger til Hamas-netværk i Europa. Han er også præsident i Conference of Palestinians in Europe som i 2019 holdt konference i Danmark. MIFF dækkede konferencen hvor blandt andet Pernille Skipper fra Enhedslisten (EL), Mogens Lykketoft fra Socialdemokratiet (S) og Caroline Magdalene Maier fra Alternativet (ALT) deltog, tæt. Læs MIFFs artikel: CHOK FILMEN: I København blev tusindvis opmuntret i drømmen om at israelerne skal dø. Alzeer er formand i Palestinian Return Center (PRC), ifølge NGO Monitor offentliggør PRC ikke deres økonomiske tal. PRC modtager donationer fra private og har forbindelser til Hamas. PRC arbejder også aktivt for palæstinensernes ret til at vende tilbage til Israel – læs MIFFs artikel her.

Rabih Azad-Ahmad er herboende palæstinenser, født i Libanon (1976). Han mistede sin bror under Libanonkrigen i1982 med Israel. I dag sidder han i Aarhus Byråd som rådmand for kultur og borgerservice for partiet Radikale Venstre (RV). Læs MIFFs artikel om partiets anti-israelske politik her.

Fathi El-Abed er herboende palæstinenser født i Libanon (1967). Han er formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening. Ifølge NGO Monitor oplyser foreningen ikke sine økonomiske tal. Foreningen har dog oplyst at de modtager midler fra Danmark (Danida) og Palestinian Agricultural Relief Committees til at plante frugttræer og fremme demokrati. I 2009-2011 modtog de 4,7 mio. kroner fra Danida til projektet “A Democratic and Fruitful Palestine.” Ifølge NGO Monitor spreder foreningen blandt andet anti-israelsk propaganda, sammenligner Israel med Apartheidstyret i Sydafrika og støtter boykot af Israel (BDS).

Anne Hegelund arbejder som konsulent for Aarhus kommune. Hun stillede op til folketingsvalget for EL i 2019 men blev ikke valgt ind. Hun støtter åbent EIRPP.

Se hele udsendelsen her (Anne Hegelund taler ca. -18:23):

https://www.facebook.com/Rights.EU/videos/549086289345716/?v=549086289345716


Anne Hegelunds opslag til støtte for EIRPP:

https://www.facebook.com/annehegelund.dk/photos/a.846739195401069/3650456378362656/?type=3&theater


Enhedslistens støtte til EIRPP (folketingsmedlem Christian Juhl):

https://www.facebook.com/Rights.EU/videos/842332686177554/

Læs Enhedslistens opfordring til at støtte EIRPP her og Enhedslistens brev til Israels ambassadør i Danmark (april 2020):

Danske politikere har et skærpet ansvar for at vide hvad de lægger navn til – i særdeleshed når der er tale om arrangementer som ikke foregår på dansk. Ved den palæstinensiske konference afholdt sidste år med deltagelse af Pernille Skipper (EL), Mogens Lykketoft (S) og Caroline Magdalene Maier (ALT) var agendaen at fjerne Israel fra landkortet – alligevel stillede danske politikere villigt op – hør Pernille Skippers tale under konferencen her.

Enhedslisten støtter også EIRPP åbent uden at undersøge deres agenda nærmere. Ved Facebook-udsendelsen deltog flere personer hvis bevæggrunde for at engagere sig i sagen mildest talt er tvivlsomme. Derfor er MIFF yderst bekymret over at vores folkevalgte politikere velvilligt stiller op til den slags arrangementer. Derfor mener MIFF også at danskerne har krav på at vide hvad vores politikere støtter.Din stemme betyder mere end du tror – hvis du også er imod den anti-israelske propaganda som Enhedslisten lægger navn til så meld dig ind i MIFF nu – hjælp MIFF med at fortsætte informationsarbejdet til gavn for Israel og det jødiske folk.
Klik her for at blive medlem.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem