Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Med dine penge fortæller han verden at Jesus var palæstinenser

Den palæstinensiske hovedforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum, Flickr.com/ CC)
Var ingen mere palæstinensisk end Jesus?

Torsdag den 19. december delte Saeb Erekat, lederen af PLOs forhandlingsafdeling, en film af den palæstinensisk-amerikanske komiker Amer Zahr.


I filmen siger Zahr, at julehøjtiden er en fejring af en “palæstinenser”. Jesus og alle hans disciple var palæstinensere. ”Jesus kæmpede mod besættelse og tyranni. Han blev drevet på flugt og latterliggjort. Til sidst blev det bevidst at han havde ret og han blev en der lykkes meget bedre end nogen anden. Det kan ikke blive mere palæstinensisk end det,” siger Zahr.

Erekat, der spreder dette, modtager 6 millioner norske kroner i norsk bistand i år til at “forberede forhandlinger” til et ministerium, der arbejder i den modsatte retning. Danmark yder også støtte til samme ministerium. MIFF fik fornylig oplyst af pressevagten i det danske udenrigsministerium, at dansk støtte til de palæstinensiske myndigheder i perioden 2016-2020 ligger på 445 mio. kroner

David Collier, en uafhængig britisk-jødisk journalist, svarer følgende til Erekat: “Jeg kan kun sige en ting med sikkerhed: Hvis du gik tilbage i tiden og spurgte Jesus: ‘Er du en jøde eller en palæstinenser?’, så ville han svare jøde og spørge, hvad en palæstinenser er.”


Kay Wilson, en britisk kvinde, der har overlevet et palæstinensisk terrorangreb, skriver: ”Jesus blev født i Judæa, et navn givet af romerne, fordi jøder boede der. Jesus blev omskåret i henhold til jødisk tradition. Hans forældre deltog i jødiske helligdage. Der er nogle hebraiske ord i Det Nye Testamente, ingen på arabisk. Palæstina nævnes ikke engang i Det Nye Testamente. Nej, Saeb Erekat, Jesus var ikke palæstinenser.”

https://twitter.com/kishkushkay/status/1207675456151048193?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1207675456151048193&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.miff.no%2Fpalestinske-myndigheter-pa%2F2019%2F12%2F20med-dine-penger-forteller-han-verden-at-jesus-var-palestiner.htm


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem