Officiel palæstinensisk avis sammenligner Rinas morder med Jesus

Børnemordmanden Samer Arbid sammenlignes med Jesus.
Rina Shnerb blev 17 år, hun blev dræbt i et palæstinensisk terrorangreb fredag d. 23 august 2019. (Foto: Privat)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Samer Arbid blev ansat og tilknyttet to palæstinensiske organisationer, der har modtaget de norske skatteyders midler i de senere år.

En af de organisationer Arbid har arbejdet for hedder Addameer. Ifølge NGO Monitor modtog Addameer i perioden 2014-2017, 498,700 dollars fra Danmark, Sverige, Schweitz og Holland (se hele oversigten her).

Skærmdump er taget fra NGO Monitor: https://www.ngo-monitor.org/samer-arbid/


Addameer har tætte forbindelser til Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) som står på terrorlisten hos EU, USA, Canada og Israel. PFLP stod bag terrorangrebet mod Rina. PFLP har også stået bag flykapringer, selvmordsangreb, terrorangreb mod civile og anden terroraktivitet.

I august blev Arbid barnemorder, efter han ifølge IDF udløste sprængstofferne, der dræbte den 17-årige Rina Shnerb og sårede hendes bror og far.

Den 16. oktober offentliggjorde den officielle palæstinensiske avis Al-Hayat Al-Jadida en tegning, der sammenlignede Arbid med Jesus.


Faksimile fra Al-Hayat Al-Jadida 16. oktober 2019 via Palestinian Media Watch.

-Arbid, som er medlem af terroristorganisationen PFLP, blev indlagt i to uger kort tid efter hans arrestation, og de palæstinensiske myndigheder hævder, at det var som et resultat af forhør. Efter han blev såret af jøder, offentliggjorde den officielle PA-avis en tegning, der skildrede terroristen som Jesus på korset, skriver Palestinian Media Watch.

Det er en velkendt palæstinensisk propaganda, hvor Jesus skildres som den første palæstinensiske “martyr”, og terrorister og børnemordere beskrives som helte.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise