Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Palæstinensisk skolemagasin opfordrer til væbnet kamp mod «det israelske monster»

Palæstinensiske skoleelever læser uden for palæstinensisk skole i Judæa og Samaria. (Foto: Nasser Ishtayeh/Flash90)
Ny generation af palæstinensiske børn oplæres i terror og had.

Dæmoniseringen af Israel og opfordringen til vold er udbredt i Waed, et magasin som publiceres af Fatahs ungdomsbevægelse og distribueres på de palæstinensiske myndigheders (PA) skoler, skriver Jerusalem Post.

Den israelske organisation Palestinian Media Watch (PMW) har gennemgået 17 udgaver udgivet af Waed i perioden december 2014 til september 2021. PMW har afdækket at magasinet glorificerer terrorister der har myrdet israelere som helte. Derudover har PMW afdækket at magasinet skaber forventninger om at en palæstinensisk stat vil erstatte Israel og at alle israelere vil blive jaget ud af landet.

PMW har netop været i Norge og præsenteret deres afdækning for norske politikere – det sker i forbindelse med konferencen for PA-giverlande som afholdes nu i Oslo.

Fatahs Waed magasiner uddeles på palæstinensiske skoler og indeholder referencer som eksempelvis «den store israelske drabsmaksine» og «det israelske monster», samtidig anklages Israel for at være som nazi-Tyskland. Det skal bemærkes at sammenligninger med det brutale nazi-regime defineres af The International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) arbejdsdefinition. IHRA’s definition af antisemitisme er blevet indført i flere lande, universiteter, fodboldklubber og andre, men desværre ikke i Danmark som er et IHRA-medlemsland.

Waed hævder at palæstinenserne har «ret til at føre væbnet kamp for at få deres stjålet hjemland tilbage» og at «befrielsen af “Palæstina” kun kan opnås via væbnet kamp». Fred er således hverken en mulighed eller noget der bør arbejdes for.

Med væbnet kamp menes der terrorangreb mod civile israelere, intet understreger det mere tydeligt end den kvindelige terrorist Dalal Mughrabi som også hyldes i magasinet som henvender sig til palæstinensiske skolebørn som målgruppe. Mughrabi ledede det værste terrorangreb i Israels historie i 1978. 37 israelere blev myrdet ved angrebet – heraf var 12 af ofrene børn, også andre terrorister omtales som «heroiske krigere», «martyrer» og «helte» i magasinet.

Waed magasinet produceres af Fatah’s undgomsbevægelse som er den ledende organisation i de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA). Waeds målgruppe er børn i alderen 6-15 år. Magasinet uddeles til børn i sommerlejrer, skoler og andre steder hvor børn i den aldersgruppe færdes.

Magasinet inneholder forfalsket historie som knytter dagens palæstinensere til «kanaanerne», et folk som bosatte sig i området for 5000 år siden, mens arabisk indvandring til Levanten ikke begyndte før det syvende århundrede.

Arkæologiske fund som beviser jødisk historie i landet Israel præsenteres af Waed som palæstinensisk – eksempelvis en gammel mønt med hebraisk skrift, omtales som gammel palæstinensisk valuta.

Israelere omtales i magasinet som «fremmende der kom fra alle kanter af verden… som ikke kendte Palæstina og ikke levede der – heller ikke deres forfædre». Israelerne omtales i stedet som «invaderende jøder».

Fremtiden som Waed presenterer for sine unge læsere er en fremtid hvor Israel ikke eksisterer. Magasinet følger således den populære/klassiske palæstinensiske praksis med at vise landkort af «Palæstina» hvor Israel er udslettet.

Budskabet fra Waed er at Israel blev skabt som en konsekvens af tyveri, at Israels eksistens er en forbrydelse og at en udslettelse via væbnet kamp er både retfærdig og uundgåelig.

Det er budskabet som palæstinensiske børn præsenteres for. De børn bliver fremtidens generation af voksne palæstinensere som opflaskes fra de er små til at hade og hylde terror mod deres israelske naboer.

Ovennævnte kampagne er desværre blot en blandt utallige hade kampagner rettet mod palæstinensiske børn.

Sådan skrev MIFF for et par dage siden:

I de palæstinensiske selvstyreområder som kontrolleres af de palæstinensiske myndigheder (PA) i Område A & B i Judæa og Samaria (Vestbredden), har PA besluttet at intensivere hadekampagnen mod Israel. PA’s undervisningsministerium har derfor brugt yderst grafiske og grusomme billeder for at påvrike palæstinensiske skolebørn. På billederne bruger PA grov anti-israelsk propaganda – at Israel myrder palæstinensiske børn og at palæstinensiske børn ikke skal købe israelske produkter fordi de dermed finansierer deres eget mord.

Læs mere nedenfor – inkl. billeder fra kampagnen samt en oversigt over hvor mange danske skattekroner Danmark har vedtaget at give PA i 2021-2025:

PAs budskab til børn: Køber du israelske produkter finansierer du dit eget mord

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem