PAs budskab til børn: Køber du israelske produkter finansierer du dit eget mord

Plakat produceret af PAs undervisningsministerium fremstiller israelske produkter som dødelige.
Her ses budskabet palæstinensiske skolebørn bliver mødt med i skolerne. Reklamen som vil fremme boykot af israelske produkter viser en dremg som drikker israelsk produceret mælk og skydes gennem hovedet. Reklamen hænger i palæstinensiske skoler. (Foto: Palestinian Media Watch)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

I de palæstinensiske selvstyreområder som kontrolleres af de palæstinensiske myndigheder (PA) i Område A & B i Judæa og Samaria (Vestbredden), har PA besluttet at intensivere hadekampagnen mod Israel. PA’s undervisningsministerium har derfor brugt yderst grafiske og grusomme billeder for at påvrike palæstinensiske skolebørn. På billederne bruger PA grov anti-israelsk propaganda – at Israel myrder palæstinensiske børn og at palæstinensiske børn ikke skal købe israelske produkter fordi de dermed finansierer deres eget mord.

I flere palæstinensiske skoler er der hængt plakater op med opfordirng til at boykotte Israel. På plakaterne er budskabet til de palæstinensiske børn klart israelske varer er «dødelige» og at ved at købe dem finansierer de palæstinensiske børn deres eget mord, skriver Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere år har overvåget palæstinensiske medier.

På en plakat som hænger på en af skolerne drikker en palæstinensisk dreng israelsk produceret mælk mens han bliver skudt gennem hovedet. På arabisk står der: «Pas på! Dødelige israelske produkter.» På en anden plakat på skolen vises flere af PA’s propaganda billeder som skal få børnene til at boykotte alle israelske produkter.

Palæstinensiske skolebørn får at vide af PA’s undervisningsministerium at de finansiere deres eget mord ved at købe israelske produkter.

På en anden PA-plakat hængt op på palæstinensiske skoler ses mælkekartoner af israelsk produceret mælk som drypper af blod. På arabisk står der: «Jeg boykotter.» På en anden plakat ses mælkekarton af israelsk produceret mælk som kaster en skygge som ligner en raket.

PA’s grove anti-israelske propaganda forstærker deres absurde påstand om at Israel målrettet angriber palæstinenserne og palæstinensiske børn samt at hvis de køber israelske produkter – eksempelvis mælk så finansierer de selv Israels drab på palæstinensere. PA forsøger også at få de palæstinensiske skolebørn til at underskrive erklæringer om at de «lover at følge» boykot af israelske produkter.

PA’s økonomi er tæt forbundet med Israels økonomi. Ifølge PAs statistiske centralbureau kommer 55% af PA’s import fra Israel, mens 81% af PA’s eksport går til Israel. PA forsøger med andre ord at boykotte en økonomi som de selv har samhandel med.

At lære palæstinensiske børn at boykotte israelske produkter, selv uden blod-anklager om at Israel angriber børn, tjener således ingen praktisk hensigt, men tjener derimod til at dæmonisere Israel alene for dæmoniseringens skyld.

Fik vi nævnt at Danmark som mange andre PA-donorlande årligt fodrer PA med flere millioner danske skattekroner? Læs hvor mange millioner Danmark sender PA i 2021-2025 HER.Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHvorfor er der våbenblokade af Gaza?
Næste artikelHer starter indspilning af ​​sæson fire af Fauda
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise