Den palæstinensiske premierminister Mohammed Shtayyeh. (Foto: WAFA)

Palæstinensisk premierminister: – Jesus var den første palæstinensiske selvopofrende kriger

De palæstinensiske myndigheders (PA) premierminister, Muhammad Shtayyeh gentog igen PA’s falske fortælling om at Jesus var palæstinenser, det skriver Palestinian Media Watch som igennem flere år har fulgt nøje med i hvad der sker i palæstinensiske medier.

MIFF har tidligere gjort opmærksom på at PA som led i sin propaganda for at legitimere palæstinensiske terrorangreb mod israelere, sammenligner palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden med Jesus – læs mere HER.

Læs også MIFFs artikel; Anne Hegelund: – Hvis Jesus havde levet idag, så havde han nok endt sine dage i et israelsk fængsel. Selv i Danmark er der dem som hopper med på PAs propaganda.Under sin tale sagde den palæstinensiske premierminister at Jesus var “den første palæstinensiske selvopofrende kriger” og at Jesus havde lært palæstinenserne hvad “martyrdøden” er:

PA-premierminister Shtayyeh: “Vores herre Jesus, fred være med ham – den første palæstinensiske selvopofrende kriger, som lærte os hvad martyrdøden er, og betalte for sin mission livet.”

[Officielt PA-dagligt Al-Hayat Al-Jadida, 28. december 2020]

PA bruger udtrykket “selvopofrende kriger” (Fida’i) om terrorister, der har kæmpet og myrdet israelere siden 1965, inklusiv de mest afskyelige mordere. Eksempelvis myrdede den palæstinensiske terrorist Ashraf Na’alwa i 2018 sine to israelske kollegaer, Kim Levengrond-Yehezkel, ung spædbarns-mor og Ziv Hajbi, ung far til tre. Fatah forherligede flere gange morderen med opslag på deres officielle Facebook-side. I opslaget skrev Fatah blandt andet: “Legenden, den heroiske selvopofrende kriger (Fida’i) Ashraf Na’alwa” [Officiel Fatah Facebook-side, 13. december 2018]

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Ashraf-Naalwa.png

Jesus prædikede ikke om vold, derfor er sammenligningen med palæstinensiske mordere og selvmordsbombere med israelske liv på samvittigheden helt absurd. PA’s præsentation af Jesus som en der lærte palæstinensere hvad “martyrdøden” er, er en alvorlig fornærmelse af de kristne. PA fremmer martyrdød som noget, der skal tilstræbes for at blive belønnet i paradis – eksempelvis med troen på at “martyren” bliver gift med 72 jomfruer.

PMW har igennem flere år afsløret, at PA som hvert år modtager flere mio. danske skattekroner indprenter idealet om at blive “martyr” og ofre livet for “Palæstina” i den palæstinensiske befolknings sind.

Læs MIFFs artikler om hvordan dansk bistand til palæstinenserne bliver misbrugt af PA HER.
Læs også MIFFs artikel; Den palæstinensiske premierminister nægter at bøje af for norsk pres. Mohammad Shtayyeh vil fortsætte udbetaling af belønning til terrorister og hadundervisning i skolen, selv om Norge har skåret 30 mio. NOK i deres bistand til PA.

Jesus beskrives som jøde i Det Nye Testamente og han levede blandt jøder i Judæa. Derfor er det en fornærmelse mod kristendommen at beskrive Jesus som værende palæstinenser. Det er især i forbindelse med jul at PA-ledere gentagne gange formidler deres falske fortælling om at Jesus var “palæstinenser”.

Officiel PA-tv-vært: ”Vi ønsker det palæstinensiske folk, uanset hvor de er, god ferie, sundhed og alt det bedste. Må vi og du gøre de kommende år til et budskab om kærlighed, håb og glæde. Et budskab om beslutsomhed og tålmodighed, der karakteriserede den første palæstinensere, Jesus, fred være med ham. ”

[Officielt PA-tv, Palæstina i morges, 24. december 2020]PA-premierminister Shtayyeh: “Fødselsdagen af vores herre Jesus … falder samtidigt med årsdagen for udbruddet af den palæstinensiske revolution (dvs. dens første terrorangreb mod Israel kaldet “lanceringen” af Fatah), for hvilken tusinder af martyrer har betalt med deres liv. “
[Officielt PA-dagligt Al-Hayat Al-Jadida, 28. december 2020]

Synes du også det er på tide at stoppe misbrug af dansk bistand til palæstinenserne så hører du hjemme i MIFF!
Klik HER for at blive medlem.

Klik HER for at give MIFF en gave.
Del MIFFs artikler og hjælp os med at hverve flere medlemmer.
Tak for din støtte!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp