Search
Venner og familie siger farvel til Omri Roth, der blev dræbt under kampene i Gaza 10. december 2023. (Foto: Flash90)

Over hunedrede israelske soldater dræbt i kampe i Gaza

Israel er for altid forandret efter 7. oktober-massakren. På tværs af religion og etnicitet begraver israelske mødre og fædre deres børn.

Israel er for altid forandret efter 7. oktober-massakren mod Israel, der har kostet over 1,200 livet, over 10,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, børn og mænd, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 11.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin.

Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Som en konsekvens af 7. oktober-massakren mod Israel, begyndte Israels forsvarshær (IDF) sin landoperation i Hamas-kontrolleret Gaza ultimo oktober.

Nu kommer der nærmest daglige meldinger om flere israelske soldater, der er faldet i kampene i Gaza. I dag meddelte Israels forsvarshær (IDF), at yderligere 7 soldater var blevet dræbt. I skrivende stund er 104 soldater faldet i krigen, 5 soldater blev dræbt da terrorister skød mod dem fra en skole.

Siden massakren har israelere på tværs af religion, etnicitet og køn forsvaret deres land og hver dag begraver israelske mødre og fædre deres børn, der er faldet i krig.

Derudover er knap 600 soldater blevet såret, omkring 300 af dem blev reddet ud af Hamas-kontrolleret Gaza med helikopter.

7. oktober-massakren har kostet 433 israelske soldater livet og over 1600 sårede.

Ifølge IDF er mindst 7000 Hamas-terrorister og terrorister fra andre terrorgrupper blevet dræbt i kampene.

Flere hundrede terrorister har desuden overgivet sig til IDF.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp