Search
Har ses Gal Eisenkot med sin far Gadi Eisenkot. I dag begravede en far sin søn (Foto: IDF)

Søn af tidligere IDF-chef faldt i kamp

Siden 7. oktober-massakren mod Israel, har israelere på tværs af religion, etnicitet og køn forsvaret deres land og hver dag begraver israelske mødre og fædre deres børn, der er faldet i krig.

Israel er for altid forandret efter 7. oktober-massakren mod Israel, der har kostet over 1,200 livet, over 10,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 11.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin.

Siden massakren har israelere på tværs af religion, etnicitet og køn forsvaret deres land og hver dag begraver israelske mødre og fædre deres børn, der er faldet i krig.

I går blev flere navne føjet til den endeløse liste af israelere, der har betalt den højeste pris i forsvaret af deres land.

I går faldt reservesoldaterne, 34-årige Jonathan David Deitch og 25-årige Gal Meir Eisenkot. Gal Meir Eisenkot er søn af IDF’s tidligere øverstkommanderende, Gadi Eisenkot. I dag er Eisenkot politiker og sidder som observatør i Israels nye krigsregering.

Eisenkot fik den værste melding en forælder kan forestille sig mens han besøgte IDF’s sydlige kommando sammen med sin partikollega og tidligere forsvarschef Benny Gantz. Eisenkots søn blev dræbt da en bombe eksploderede ved en tunelskakt i Gaza.

I dag begravede endnu en far sin søn.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp