Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israel har mere end nogensinde brug for frivillige – se hvordan du kan hjælpe

Her ses frivillige der arbejder i israelsk landbrug. (Foto: JNF-USA)
7. oktober-massakren mod #Israel og krigen i #Gaza har skabt et stort behov for hjælp til israelerne.

Israel er for altid forandret efter 7. oktober-massakren mod Israel, der har kostet over 1,200 livet, over 10,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, børn og mænd, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 12.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin. Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Den 12. december besluttede et enigt Folketing at fordømme gidseltagninger til Gaza – imens finder Israels forsvarshær (IDF) flere dræbte gidsler i Gaza.

Israels erhvervsliv er også for altid forandret af massakren – flere hundrede tusind israelere er blevet indkaldt til IDF, kun få palæstinensiske medarbejdere for indrejsetilladelse af hensyn til Israels sikkerhed og de udenlandske medarbejdere er enten blevet myrdet af terroristerne, kidnappet til Gaza eller er flygtet ud af landet af frygt for at blive ramt af terror.

Israel mangler frivillige hænder – sådan kan du hjælpe. Massakren har mere end nogensinde forenet israelere på tværs af religion, etnicitet, politik og køn – alle hjælper alle, men de har akut brug for hjælp. Det er her du og andre Israel-venner kommer ind i billedet. Klik her for at se hvordan du kan hjælpe.

Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Israel.
– MIFF understreger at rejsen sker på eget ansvar.
– MIFF kan ikke hjælpe rejsende
– Du står selv for ontakt med frivillige organisationer i Israel – klik for oversigt her

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem