Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nu har IDF kontrol over Beit Hanoun i Gaza

IDF-soldater fra 252. division i byen Beit Hanoun i Gaza. Billedet blev offentliggjort 18. december 2023. (Foto: IDF)
#IDF fandt terrorbaser i skoler og offentlige bygninger. Terrortunel-netævrk løb under rådhuset, en moské, fodboldbane og børnehave.

Israel er for altid forandret efter 7. oktober-massakren mod Israel, der har kostet over 1,200 livet, over 10,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, børn og mænd, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 12.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin. Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Siden ultimo oktober har Israels forsvarshær været i gang med deres landoperation i Gaza for at redde gidslerne hjem og sørge for at 7. oktober-massakren ikke vil gentage sig. I går kunne MIFF fortælle at Israels forsvarshær (IDF) havde fundet den hidtil største Hamas-terrortunnel i Gaza. Terrortunellen, der strækker sig over flere km, er så bred at du kan køre igennem den med din bil.

Nu melder IDF at de har gennemført sine operationer mod terrorgruppen Hamas i byen Beit Hanoun i Gaza.

IDF-soldater fra 252. division har besejret Hamas-terroristerne i byen med infanteri, kampvogne kampingenører og artilleri.

Hamas-bataljonen i Beit Hanoun brugte skoler og offentlige bygninger som deres baser, hvor der blev fundet våben og tunnelskakter til Hamas-terrortuneller.

IDF udtaler at 252. division har dræbt «mange terrorister» under kampene om Beit Hanoun og at Hamas’ våbenlager, raketramper, underjordiske baser og terrortuneller blev ødelagt.

Terror-tunnelnetværket løb blandt andet under Beit Hanouns rådhus, en af byens moskeer, en fodboldbane og en børnehave.

Før krigen, der startede med 7. oktober-massakren mod Israel, levede der omkring 50.000 indbyggere i Beit Hanoun. Nu er byen forladt og store dele af den ødelagt under kampene.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem