Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

IDF: Gidsel blev dræbt på Shifa-hospital

På skærmdumpet taget fra et avervågningskamera på Shifa hospital i Hamas-kontrolleret Gaza, ses flere gidsler blive ført igennem hospitalet med tvang mens tungbevæbnede Hamas-terrorister omringer dem med maskingæverer og kødøkser. (Foto: Skjermdump)
På klip fra overvågningskamera på Shifa-hospital i Gaza, ses flere gidsler blive ført igennem hospitalet med tvang mens tungbevæbnede Hamas-terrorister omringer dem med maskingæver og kødøkser. #BringThemHome

Israels forsvarshær (IDF) har offentliggjort klip fra overvågningskameraer på Shifa hospital i Gaza by. I klippet ses Hamas-terrorister hive et nepalesisk og et thailandsk gidsel igennem hospitalet. Klippet blev taget under massakren mod Israel den 7. oktober. Blandt de omkring 240 gidsle, der kommer fra flere lande, er også en ældre dansk mand.

Den 7. oktober strømmede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod israelske civile. De ramte alle de mødte på deres vej – babyer, børn, kvinder, gravide, ældre, syge, handicappede og mænd. Alle var legitime mål uanset religion, etnicitet, køn eller alder.

Massakren har kostet mindst 1,200 livet, over 8,200 sårede, utallige savnede, mindst 240 blev kidnappet til Gaza og flere israelske byer er blevet angrebet af over 10,000 raketter. Mindst 500,000 israelere er blevet flygtninge og er truet af økonomisk ruin. Derudover kommer der flere og flere beretninger om grove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder og piger under massakren.

IDF udtaler om klippet fra Shifa-hospital: – Klippet beviser at Hamas brugte hospitalet under 7. oktober-massakren som en del af deres terrorinfrastruktur.

I andre klip ses bevæbnede Hamas-terrorister stå vagt uden for de værelser hvor gidslerne blev holdt fanget. Derudover ses også et stjålet IDF-køretøj stå parkeret under for hosptialet. Køretøjet blev stjålet af terrorgruppen under 7. oktober-massakren.

Gidsler fundet henrettet tæt på hospitalet: Yehudit på 64 var kræftsyg og blev kidnappet af Hamas under massakren (efter terroristerne havde myrdet hendes mand i deres hjem i kibbutz Be’eri) – hun blev fundet henrettet tæt på hospitalet. Noa Marciano på 19, blev såret under luftangreb 9. nov, hvor hun sad fanget i Gaza – hun blev fragtet til Shifa-hospital og henrettet.

IDF-talsperson Daniel Hagari fortæller om Noa: – Hun blev kidnappet til en lejlighed tæt på Shifa-hospital. Under et luftangreb i Gaza, blev en af hendes Hamas-fangevogtere dræbt. En uahængig retsmedicinsk rapport viser at Noa blev såret under angrebet, men var ikke i livsfare. Det viser at Hamas lyver når de påstår at hun blev dræbt i luftangrebet. Efterretningsinforamtion viser at Noa blev fragtet til Shifa-hospital hvor hun blev henrettet af Hamas-terrorister.

IDF har de seneste dage befundet sig på området omkring Shifa-hospital, hvor IDF blandt andet har afdækket underjordiske tunneler og bunkere under det store hospitalsområde. Ifølge IDF bruger Hamas både Shifa og andre hospitaler som menneskelige skjolde for deres terroraktiviteter.

IDF udtaler: – Vores fund beviser, at bygningerne i hospitalskomplekset bruges som infrastruktur for terrorgruppen Hamas. Det er yderligere bevis for, hvordan Hamas kynisk bruger sine indbyggere i Gaza som menneskelige skjolde for deres morderiske terroraktiviteter.

Israels landoperation i Gaza har nu varet i tre uger. Omkring 4000-5000 Hamas-terrorister er blevet dræbt i kampe med israelske soldater. Derudover er flere hundrede terrorister blevet anholdt. Mange af de anholdte terrorister har givet Israel vigtig information under deres afhøring.

IDF har mere eller mindre fået kontrol over den nordlige del af Gaza og Gaza by, hvor Hamas har haft mange af deres terror-kapaciteter. Israel har bedt indbyggerne i byen Khan Yonis i Gaza, om at evakuere. Det tyder på, at den israelske jordoffensiv vil bevæge sig sydpå i løbet af de kommende dage og uger.

I skrivende stund er 66 israelske soldater (jøder, muslimer, drusere og andre) blevet dræbt under kampene i Gaza.

Se hvad IDF fandt under Shifa-hospital:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem