Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Yehudit havde brystkræft og blev kidnappet – IDF fandt hende myrdet tæt på Shifa hospital i Gaza

Yehudit og Shmulik fra kibbutz Be'eri blev myrdet af Hamas-terrorister under 7. oktober-massakren mod Israel. Shmulik blev fundet myrdet i deres hjem. Kræftsyge Yehudit blev kindappet til Gaza. IDF fandt hende myrdet i Gaza by. (Foto: Privat)
Endnu en israelsk familie har mistet deres kære i meningsløs terror. #StandWithIsrael

Den 7. oktober strømmede flere tusind terrorister ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod israelske civile. De ramte alle de mødte på deres vej – babyer, børn, kvinder, gravide, ældre, syge, handicappede og mænd. Alle var legitime mål uanset religion, etnicitet, køn eller alder.

Massakren har kostet mindst 1,200 livet, over 8,200 sårede, utallige savnede, mindst 240 blev kidnappet til Gaza og flere israelske byer er blevet angrebet af over 10,000 raketter. Derudover er mindst 500,000 israelere blevet flygtninge og er truet af økonomisk ruin. Derudover kommer der flere og flere beretninger om grove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder og piger under massakren.

Nu har Israels forsvarshær (IDF) fundet liget af 65-årige Yehudit Weiss i Gaza by. Yehudit blev kidnappet af terrorgruppen Hamas, fra kibbutz Be’eri under 7. oktober-masskren mod Israel. Hendes mand, Shmulik blev myrdet. IDF fandt hendes lig tæt Shifa hospital, skriver Jerusalem Post.

Yehudit havde brystkræft og var under kræftbehandling, ifølge IDF blev hun dræbt af Hamas i Gaza, efter hun var blevet kidnappet. Hun blev fundet i et rum med militært udstyr og våben.

IDF-talsmand Daniel Hagari: – Desværre nåede vi ikke frem til Yehudit i tide.

Yehudits familie fortæller at de hele tiden håbede på at få hende hjem i live. Trods deres store sorg, understreger de at det ikke er for sent for de omkring 240 babyer, børn, kvinder, inkl. en højgravid kvinde som har født i fangeskab, ældre, syge og mænd, der blev kidnappet af Hamas-terrorister under 7. oktober-massakren.

Yehudits familie udtaler: – Vi håber Israel kan få de andre gidsler hjem. Det er ikke for sent for dem.

Yehudit var pensionist og arbejede som frivillig i kibbutz Be’eri’s børnehave.

Også 19-årige Noa blev fundet dræbt i Gaza:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem