Search
Fatah næstformand: - Alle palæstinensere er en enhed. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch)

Fatah næstformand: – Vores modige PA sikkerhedsstyrker samarbejder med terroristerne

Fatahs næstformand indrømmer at PA sikkerhedsstyrker, trænet og finansieret af USA og Eu ikke er adskilt fra Fatahs terror fraktion, Tanzim. Så ved du hvad dine skattekroner går til.

Den 25 oktober kunne MIFF fortælle at en leder af den nye terrorgruppe «Løvernes hule» (Lions’ Den), sammen med 4 andre af deres højtstående terrormedlemmer var blevet dræbt under kampe med israelske specialsoldater ved raid i den PA-kontrolleret by Nablus beliggende i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Nablus hører under de palæstinensiske myndigheders (PA) kontrol, som ikke kan/vil sørge for at holde ro og orden i byen. Derfor er Israel nødsaget at bekæmpe terrortruslen der udgår fra Nablus mod sine indbyggere.

Samme problem ses også i Jenin hvor terrorgrupper sætter dagsordnen og PA ikke formår eller vil stoppe dem. Jenin er blevet en terrorredde som udklækker mange terrorister, der begår terror i Israel.

Den nye terrorgruppe står bag flere terrorangreb mod israelske civile og soldater. Terrorgruppen dræbte blandt andet 18-årige Noa Lazar og 21-årige Ido Baruch.

Alligevel forvandlede danske medier med et klik på tasterne, de dræbte terrorister til ofre.

I går kunne MIFF fortælle at flere af terrorgruppens terrorister havde overgivet sig til palæstinensiske sikkerhedsstyrker som blandt andet har tilbudt dem at arbejde i deres sikkerhedsstyrker, og placeret dem i beskyttet fængsling så Israel ikke kan nå dem.

Palestinian Media Watch (PMW) har i årtier fulgt med i palæstinensiske medier og afsløret hvordan donorlandenes bistand (inkl. Danmark) misbruges til terroropildning, terrorløn til terrorister med israelske liv på samvittigheden, jihad skolepensum som oplærer børn i ofre livet som selvmordsterrorister og meget andet, kan nu afslører at de også samarbejder med terroristerne:

Som nævnt, gennemførte israelske specialsoldater anti-terroraktioner mod terrorgruppen Lions’ Den den 25. oktober i Nablus. Målet var at stoppe terrorgruppens terrorcelle som have udført flere terrorangreb mod israelske soldater og civile. Israel desuden have fat i terrorgruppens højtstående medlemmer Wadi’ Al-Houh. Under anti-terroraktionen blev Al-Houh og andre medlemmer af terrorcellen dræbt. Lejligheden, de blev dræbt i, fungerede også som bombefabrik.

Som reaktion på anti-terroraktionen indrømmede Fatahs næstformand Mahmoud Al-Aloul, at de palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedsstyrker kæmpede sammen med terrorister fra Tanzim mod Israel (som han kalder for “besættelsen”). Han tilføjede, at israelske soldater blev såret “som et resultat af de palæstinensiske sikkerhedsstyrkers modige holdning”, og at alle palæstinensere er “én enhed”, inkl. PA’s sikkerhedsstyrker og Fatahs terrorfraktion.

Se hans udtalelser i klippet her:

PMW har afsløret flere indrømmelser om, at PA’s sikkerhedsstyrker tager en aktiv rolle i terror, og at Fatah, PA’s formand & præsident Mahmoud Abbas’ parti, er vendt tilbage til terror.

Der er flere grunde til Al-Alouls udtalelser er vigtige:

1. Al-Aloul er Fatahs næstformand og blev udnævnt til posten af Abbas, som skabte den nye stilling specifikt for Al-Aloul. Det er første gang en person i en så højtstående Fatah-stilling, indrømmer, at PA’s sikkerhedsstyrker kæmper mod israelske soldater og beskytter eftersøgte, bevæbnede terrorister som gemmer sig i bombefabrik.

2. Al-Aloul indrømmer at PA’s sikkerhedsstyrker og Fatahs terrorfraktion Tanzim “er én enhed” og at palæstinensiske terrorister ikke er adskilte fra de PA-sikkerhedsstyrker som USA og EU træner og finansierer, sat i verden til at bekæmpe terror og anholde terrorister.

* Wadi’ Al-Houh, Ali Antar, Hamdi Qayyim, Mash’al Baghdadi, Hamdi Sharaf – “Konfrontationen” refererer til palæstinensiske terrorister og medlemmer af den nye terrorgruppe Lions’ som skød mod israelske soldater, da de raidede og ødelagde deres hovedkvarter og bombefabrik i Nablus, 25. oktober 2022. Under raiden skød PA’s sikkerhedsstyrker mod de israelske soldater, som besvarede skuddene i selvforsvar og sårede flere af PA’s sikkerhedsstyrker. De israelske soldater blev også beskudt af Lions’ Den terrorister og besvarede skudene og dræbt 5 terrorister: Wadi’ Al-Houh, Ali Antar, Hamdi Qayyim, Mash’al Baghdadi, Hamdi Sharaf. Al-Houh var en højtstående terrorist i Lions’ Den.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp