Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Efterlyst terrorist skudt og dræbt da han begik endnu et terrorangreb

Den palæstinensiske terrorist Udai Tamimi blev skudt og dræbt da han angreb sikkerhedsvagter utenfor en israelsk bosættelse i Judæa og Samaria (Vestbredden). (Foto: Flash90)
Den palæstinensiske terrorist Udai Tamimi havde været på flugt siden han dræbte den 18-årige israelsk-kvindelige soldat Noa Lazar.

Den palæstinensiske terrorist Udai Tamimi blev onsdag aften skudt og dræbt da han skød mod israelske sikkerhedsvagter uden for den den israelske bosættelse Ma’ale Adumim i Judæa og Samaria (Vestbredden). Sikkerhedsvagterne besvarede ilden og dræbte terroristen.

Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) kaldte på generalstrejke for at “sørge over martyrhelten Udai Tamimis sjæl og i fordømmelse af besættelsens forbrydelser”.

Se her hvor mange milliarder Danmark sender til PA i 2021-2025.

En 24-årig israelsk sikkerhedsvagt blev lettere såret ved terrorangrebet i aftes.

Senere kunne israelsk politi bekræfte at den dræbte terrorist var Udai Tamimi, eftersøgt for terrorangrebet i Øst-Jerusalem som kostede 18-årige Noa Lazar livet den 8. oktober, skriver Times of Israel.

Tamimi har siden terrorangrebet været på flugt. Israelsk politi har ledt efter ham i bydelen Shuafat i Øst-Jerusalem. Jagten på den eftersøgte terrorist førte til optøjer i Shuafat i Øst-Jerusalem.

Dagen forinden bekræftede israelsk politi at de havde anholdt 8 palæstinensere bosat i Shuafat og den nærliggende byen Anata som havde hjulpet terroristen med at flygte.

Israels premierminister Yair Lapid Tweetede sin hyldest sikkerhedsvagterne som formåede at stoppe terroristen og ønskede den sårede sikkerhedsvagt hurtig bedring: – Vi vil ikke hvile før vi fanger alle terrorister som skader israelske civile og soldater. Vi vil handle med jernhånd og uden tøven mod terror.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem