18-årige Noa lazer blev kritisk såret og døde af sine kvæstelser. To andre israelere blev også såret ved terrorangrebet i Øst-Jerusalem, 8. oktober 2022. (Foto: Flash90)

Israelske sikkerhedsstyrker leder fortsat efter en af terroristerne bag dødeligt terrorangreb

Terrrorangrebet i lørdags kostede 18-årige Noa Lazer livet og sårede to andre israelere.

Israelske sikkerhedsstyrker leder fortsat efter en af de palæstinensiske terrorister bag terrorangrebet i Øst-Jerusalem lørdag efter. 18-årige Noa Lazer blev kritisk såret og døde af sine kvæstelser. To andre israelere blev såret – en af dem alrvorligt.

Mens Israel sørger over endnu et terrorangreb som koster israelske liv, fester palæstinenserne og hylder terroristerne – du kommer ikke til at læse om det i danske medier. Se også hvordan dine skattekroner er med til at finansiere terrorløn til palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden.

Terroristerne hyldes i ny sang dedikeret til dem:

Noa Lazar var kvindelig soldat som stod ved et checkpoint, en civil israelsk sikkerhedsvagt blev alvorligt såret ved angrebet. Derudover blev en anden israelere lettere såret ved angrebet.

Terroristen som fortsat er på fri fod er 22-årige Udai Tamimi fra Shuafat, skriver Times of Israel.

I overvågningen ses Tamimi stige roligt ud af en bil som er stoppet ved checkpointen. Herefter gik terroristen hen til en gruppe israelske soldater og begyndte at skyde mod dem fra klods hold. I klippet ses to soldater falde om mens terroristen skyder. Terroristen fortsætter med at skyde mod en af dem som ligger på jorden. Terroristen stopper først med at skyde da våbnenet tilsyneladende låser sig fast.

Terroristen løber væk inden soldaterne skyder tilbage.

Flere mistænkt for indvolvering i terrorangrebet – blandt dem flere af terrroistens familiemedlemmer, er blevet anholdt. Chafføren som kørte terroristen til stedet har meldt sig til israelske sikkerhedsstyrker. Både chafføren og de andre passagerer i bilen afviser at have kendt til terroristens planer.

Israels sikkerhedsminister Omer Barlev udtaler at der kan gå timer eller dage inden terroristen bliver fanget. Sikkerhedsministeren lover at terroristen ikke vil slippe for straf. IDF-chef Aviv Kohavi besøgte stedet hvor terrorangrebet fandt sted og udtaler at terrorangrebet vil blive gennemgået for at undgå noget lignende i fremtiden.

18-årige Noa Lazar blev kritisk såret ved terrorangrebet og døde få timer efter, 8. oktober 2022.Facebook
Twitter
Email
WhatsApp