Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Lions’ Den terrorister frygter for livet – overgiver sig til palæstinensiske sikkerhedsstyrker

Her ses terrorister fra den nye terrorgruppe Lions' Den som står bag flere terrorangreb mod israelere. (Foto: Flash90)
Efter flere ledende medlemmer af den nye terrorgruppe er blevet dræbt af IDF, har flere Lions' Den terrorister overgivet sig til PA's sikkerhedsstyrker.

Den 25. oktober kunne MIFF fortælle at en leder af den nye terrorgruppe «Løvernes hule» (Lions’ Den), sammen med 4 andre af deres højtstående terrormedlemmer var belvet dræbt under kampe med israelske specialsoldaters raid i byen Nablus beliggende i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Nablus hører under de palæstinensiske myndigheders (PA) kontrol, som ikke kan/vil sørge for at holde ro og orden i byen. Derfor er Israel nødsaget at bekæmpe terrortruslen der udgår fra Nablus mod sine indbyggere.

Samme problem ses også i Jenin hvor terrorgrupper sætter dagsordnen og PA ikke formår eller vil stoppe dem. Jenin er blevet en terrorredde som udklækker mange terrorister, der begår terror i Israel.

Den nye terrorgruppe står bag flere terrorangreb mod israelske civile og soldater. Terrorgruppen dræbte blandt andet 18-årige Noa Lazar og 21-årige Ido Baruch.

Israel har været ramt af en terrorbølge siden 22. marts, frem til 5. maj kostede terrorbølgen 19 personer livet. Israelske soldater har gennemført mange raids mod mistænkte terrorister i Judæa og Samaria (især i Jenin og Nablus). Som tidligere nævnt har PA stort set mistet kontrollen over byerne og givet terroristerne frit spil.

IDF-raidet i Nablus blev også dækket af danske medier, men som MIFF kunne berette i sin gennemgang, havde danske medier med et klik på tasterne forvandlet terroristerne til ofre – se MIFFs gennemgang her.

Nu har 4 terrorister fra terrorgruppen som de danske medier kalder for en “oprørsgruppe”, overgivet sig til de palæstinensiske sikkerhedsstyrker – inkl. Mahmoud al-Bana som er en af terrorgruppens ledere, skriver Jerusalem Post.

Ifølge palæstinensiske medier blev al-Bana såret under israelsk raid i Nablus den 25. oktober, hvor 5 af terrorgruppens terrorister blev dræbt, inkl. en af deres øverstkommanderende, Wadee al-Houh.

Derudover blev Tamer al-Kilani, som var en af terrorgruppens højtstående medlemmer, to dage tidligere dræbt i en eksplosion i byens gamle bydel (også kaldet for Kasbah). Terroristen blev dræbt da eksplosiver blev detoneret mens han gik forbi en motorcykel.

Af frygt deres liv overgav al-Bana og tre andre terrorister sig til de palæstinensiske sikkerhedsstyrker. De palæsalestinske myndigheder vil overfører dem til sikkerhedsceller i fængslet i Jeriko. Palæstinenserne kalder fængslet for “slagterhuset” fordi palæstinensiske forhører bruger tortur.

Den nye terrorgruppe har oplevet mange tilbageslag. Udover drabet på en af deres ledere og bombning af deres bombefabrik, er mange af deres terrormedlemmer blevet anholdt af Israels forsvarshær (IDF).

Ifølge IDF står Lions’ Den bag flere skud-terrorangreb mod IDF-soldater og israelske civile de seneste måneder. Terrorgruppen planlagde også et større terrorangreb i Tel Aviv. Terrorangrebet blev afværget takket være to israelske politimænd som fattede mistanke.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem