Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

– Er der ingen grænse for EU’s frækhed over for Israel?

EU's flag. (Foto: Friedemann W.-W. flickr.com)
- For et år siden kaldte Israel en spade for en spade og satte flere palæstinensiske NGO'er med PFLP-forbindelser på deres terrorliste. Det faldt ikke i god jord hos EU inkl. Danmark som fortsætter med at sende milliarder i NGO'ernes pengekasse, er der ingen grænse for EU's frækhed? Spørger Sara Ha'etzni-Cohen.

For et år siden forbød Israel 6 palæstinensiske NGO’er med forbindelser til terrorgruppen Folkefronten for Befrielsen af Palæstina (PFLP) – PFLP står blandt andet på EU, USA, Israels terrorliste, skriver Sara Ha’etzni-Cohen, journalist og socialaktivist i Israel Hayom.

Palæstinenserne og deres støttere kalder NGO’erne for “menneskerettighedsorganisationer” som beskæftiger sig med landbrug, kvinders rettigheder og fanger. I virkeligheden er NGO’erne et netværk som udnytter “menneskerettigheder” til at skade Israel. Flere af NGO’ernes ledere var involveret i terrorangrebet som kostede 17-årige Rina Shnerb livet i 2019. I lommen havde terroristerne blandt andet danske skattekroner.

Efter en lang proces med efterretninger og efterforskning besluttede Israel at kalde en spade for en spade. Det faldt ikke i god jord hos EU.

I sidste uge stormede Israels forsvarshær (IDF) nogle af de palæstinensiske NGO’ers kontorer i Ramallah og konfiskerede materiale. Det fik venstreorienterede partier til at lancere en giftig international kampagne mod Israel for at ville beskytte sine indbyggere mod terrorangreb.

I indeværende uge informerede 17 europæiske ambassadører, inkl. EU’s ambassadør Israels udenrigsministerium om, at de ikke accepterer beslutningen om at sætte de palæstinensiske NGO’er på Israels terrorliste og vil fortsætte med at finansiere NGO’erne.

Det her handler ikke kun om penge, det handler om Europas legitimering af terrorangreb mod israelske børn, kvinder og mænd af terrorister med skatteyderpenge i lommen. EU inkl. Danmark vil forsætte med at finansiere vanviddet til trods for at utallige åbne kilder har dokumenteret hvad der foregår – læs NGO Monitors gennemarbejdet rapport som dokumenterer det her.


Er der ingen grænse for EU’s frækhed over for Israel? Enhver suveræn stat har ret til at sætte NGO’er på deres terrorliste baseret på bestemte kriterier. Det er ikke en hemmelighed – der er mere terror i Israel end i Europa, skriver Ha’etzni-Cohen. Kunne du forestille dig hvis Israel afviste et europæisk lands beslutning om at sætte en NGO på sin terrorliste?

Israel skylder ikke EU eller andre en forklaring på hvorfor de sætter bestemte NGO’er på deres terrorliste. Israel har ansvaret for sine indbyggers beskyttelse mod terror og står kun til ansvar for dem, påpeger Ha’etzni-Cohen.

Hvad skete der da Israel henvendte sig til Europa og bad dem stoppe finansiering af terrorangreb mod israelere? Europa vendte Israel ryggen og fortsatte med at sende skattepenge i lommerne på terrorister som vil myrde israelere, kan det blive mere absurd?

Og det stopper ikke herEU inkl. Danmark finansierer de palæstinensiske myndigheder (PA) som opildner til terror, udbetaler terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden og udarbejder jihad-skolepensum som oplærer palæstinensiske skolebørn i at blive terrorister og hade jøder. EU og Danmark er også med til at finansiere PA’s ulovlige byggeri i Område C i Judæa og Samaria, der jf. Oslo-aftalerne fra primo 1990’erne er under fuld israelsk kontrol. Dermed forsøger de med EU og Danmarks hjælp at skubbe de israelske bosættelser ud af Område C, til trods for at bosættelserne er lovlige i henhold til folkeretten. Alt det er du med til at finansiere via dansk bistand til palæstinenserne!

Europa finansierer israelske og palæstinensiske NGO’er som modarbejder IDF både lokalt og internationalt, inkl. Den Internationale Domstol som graver i statsarkiver, forsøger at sløre jødernes historiske og arkæologiske forbindelse til landet og støtter terrorister.

Det er på tide at Israel stiller foden for døren og stiller Europa til ansvar.

Europa har brug for israelsk gas, efterretning- og sikkerhedsaktiver.

Ha’etzni-Cohen slutter således: Det er på tide at Israel gør det klart at Europa er vigtig for Israel, men at Israel ofså er vigtig for Europa. Fortsætter de europæiske regeringer med at finansiere terrorgrupper, må det få konsekvenser.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem