Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Tænk hvis PA stoppede udbetaling af terrorløn?

De palæstinensiske myndigheders (PA) præsident Mahmoud Abbas. (Foto: Cabinet Office UK, Flickr.com.)
- I stedet for at tigge verden om penge så PA kan fortsætte deres Pay for Slay politik, kunne de bane vejen for vækst og velstand til gavn for deres folk. I stedet for at bade EU om hjælp, kunne PA købe vacciner til de EU-lande som netop nu er ved at kollapse under Omicron - tænk engang, skriver Maurice Hirsch, Itamar Marcus.

I løbet af det seneste årti er udenlandsk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA) styrtdykket med mere end 90%. Ifølge finansielle rapporter offentliggjort af PA havde PA allerede i de første 10 måneder af 2011 modtaget 2,605 milliarder shekel (svarende til 5 milliarder kroner) i international bistand. Ved udgangen af ​​oktober 2017 var bistanden faldet med næsten 50% til 1,335 milliarder shekel (svarende til omkring 2,6 milliarder kroner). Ultimo ​​oktober 2021 var udenlandsk bistand til PA faldet til 224 millioner shekel (svarende til omkring 430 millioner kroner), halvdelen af den støtte blev modtaget i løbet af oktober måned, skriver Jerusalem Post.

Hvad var det mon der skete tilbage i 2011 som forårsagede dykket i udenlandsk PA-bistand?
Da den støt stigende udenlandske PA-bistand nåede sit højdepunkt i 2011, udnyttede PA-formand og præsident Mahmoud Abbas overskuddet af de udenlandske indtægter i PA-kassen til at give en enorm “løn” stigning til de palæstinensiske terrorister i israelske fængsler. PA-præsident Abba gav dømte palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden, en “Løn” stigning på flere hundrede procent. PA-præsident Abbas var stolt over sin “præstation” og kom i PA’s officielle medier med detaljerne bag de skyhøje terrorlønninger, som nåede helt op på højt som 12.000 shekel (svarende til omkring 23.000 kroner) om måneden – det svarer til mere end tre gange den gennemsnitlige palæstinensiske løn.

Groft PA misbrug af skatteydernes penge i Danmark og andre PA-donorlande
PMW kaldte PA’s terrorlønninger for hvad de er – groft misbrug af udenlandsk bistand betalt af skatteyderne i Danmark, EU, Norge og andre donorlande. PMW kom med flere rapporter til det internationale samfund, først i den amerikanske kongres og derefter i de europæiske parlamenter, og afslørede det fulde omfang af PA’s “Pay for Slay” (løn for at myrde) politik. PA’s terrorlønninger omfatter høje lønninger til terrorister som afsoner deres straf i israelske fængsler, garanteret løn livet ud, top stillinger i PA til løsladte terrorister, månedlige løntillæg livet ud til døde terroristers familier og til sårede terrorister. Hundredvis af millioner dollars strømmede hvert år fra donorlandene til PA og fra PA til terrorister for at tilskynde til- og belønne terror.

PA-donorlande krævede stop for terrorlønninger – PA nægtede
De internationale donorlande blev rasende. PMW’s dokumentation viste donorlandene, at deres skatteyderes penge, blev misbrugt af PA til at belønne terror. Donorlandene fordømte PA og krævede, at de stoppede udbetaling af terrorløn til terrorister. PA nægtede at stoppe udbetalingerne og derfor begyndte PA-donorlandene en efter en, at skære i deres PA-bistand. Nogle lande stoppede helt for deres PA-bistand. I 2015 gennemførte præsident Barack Obamas administration en lovgivning som automatisk skærer det beløb fra som PA har udbetalt i terrorløn til deres dømte terrorister.

I 2017-2018 øgede USA kampen for at stoppe PA’s misbrug af deres bistand med Taylor Force Act (TFA). TFA betinger størstedelen af ​​USA’s bistand til PA med PA’s afskaffelse af terrorlønninger Efter USA stoppede Holland og Australien fuldstændigt for deres PA bistand. Sideløbende vedtog det israelske parlament en lovgivning, der fratrækker det beløb som PA har udbetalt til terrorister, med de skatter som Israel jf. Oslo-aftalerne (1993) er forpligtet til at opkræve på vegne af PA og efterfølgende udbetalte til PA.

USA’s indførelse af TFA har medført at PA har mistet over 600 millioner dollars i potentiel bistand alene fra USA. PMW har fornylig delt oplysninger fra Israels finansministerium som viser, at implementeringen af ​​den israelske lov indtil videre har kostet palæstinenserne over 1,4 milliarder shekel (svarende til 2,69 milliarder kroner).

Forestil dig en verden uden PA’s terrorlønninger?
I en verden uden PAs terrorlønninger, ville PA og den palæstinensiske økonomi blive firedoblet. PA ville spare anslået 700 millioner til en milliard shekel (svarende til omkring 1,5-2 milliarder kroner) – så mange penge bruger PA i snit hvert år på terrorlønninger!

USA, Holland, Australien og andre donorlande som har skåret i deres PA-bistand, ville fornye deres PA-bistand og PA ville dermed få flere hundrede millioner dollars ekstra i kassen. Israel ville stoppe med at implementere deres lov og dermed kunne tilfører PA’s pengekasse op mod 600 millioner shekel (svarende til over 1,1 milliarder kroner) om året. Sidst, men ikke mindst – hvis PA også stoppede deres opildning til terror mod Israels indbyggere, ville nedgangen terror og vold, kunne booste investeringsaktiviteten i PA ‘s selvstyreområder.

Hvad ville PA kunne få for pengene?
De mange ekstra milliarder i PA’s pengekasse kunne bruges til at bygge nye hospitaler, give bedre pleje til de palæstinensere som har det svært, reformering af PA’s skolepensum som er fyldt med oplæring i at blive terrorister og had mod Israel og israelere. Listen af fordele for PA og palæstinenserne er lang.

Desværre vælger PA terror frem for fred
PA og Abbas gentagne gange vist, at de ikke vil arbejde for fred eller velstand for palæstinenserne. I stedet fortsætter PA ned af cen velkendte og destruktive sti som de har gjort i årevis. PA lægger alle kræfter, tid og ressourcer i deres kam for at udslette Israel og holder stædigt fast i at bruge milliarder på at belønne terrorister med høje lønninger. Som Abbas gentagende gange har sagt, selv hvis PA står tilbage med “blot en øre”, vil det blive betalt til terroristerne.

Tænk på at hvis PA stoppede med at udbetale terrorlønninger og opildning til terror, ville de kunne forvandle PA fra en terrorstøttende, bistandsafhængig paria til et sundt, fredsfremmende, velhavende udviklingscentrum. I stedet for at tigge verden om penge så PA kan fortsætte deres Pay for Slay politik, kunne PA bane vejen for vækst og velstand til gavn for deres folk. I stedet for at PA bad EU om hjælp, kunne PA købe vacciner til de EU-lande som netop nu er ved at kollapse under Omicron-varianten.

Tænk engang….


Se hvor mange penge Danmark giver PA i 2021-2025

Det lader ikke til at MIFFs information om de palæstinensiske myndigheders (PA) misbrug af dansk PA-bistand som blev fremhævet fra Folketingets talerstol 5. maj får konsekvenser for dansk PA-bistand i 2021-2025. Hvem holder øje med at dansk PA-bistand ikke misbruges? Læs HER.
Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem