Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Søren Gade til EU efter genoptagelse af bistand til PA-skolebøger: – Har I sikret at oplæring i had og antisemitisme er fjernet?

Til trods for at de palæstinensiske myndigheder (PA) igennem flere år har misbrugt bistand til at udarbejde jihad skolepensum som oplærer skolebørn i at blive terrorister og dø som martyrer, har EU genoptaget bistanden.

MIFF har igennem flere år forsøgt at vække politikerne og gøre opmærksom på at dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA) blandt andet misbruges til at udarbejde skolebøger som oplære palæstinensiske børn i at blive terrorister, ofre livet i jihad og tage israelske børn, kvinder og mænd med sig i døden. Her er nogle eksempler:

I 2019 oversatte MIFF flere eksempler på hvad palæstinensiske børn lærer i skolen til dansk og norsk

I 2020 truede Eu med at følge Norge og smække kassen i for PA’s skolepensum

EU var også bekymret for hvad palæstinensiske børn lærer i FN’s UNRWA-skoler, da de bruger PA’s skolepensum.

I 2021 kunne en EU-finansieret rapport betalt af dine skattepenge, bekræfte hvad alle tidligere internationale rapporter var nået frem til – PA oplærer palæstinensiske skolebørn i terror, had og antisemitisme

Den 14. juni 2022 skrev MIFF: EU har igen valgt at bukke under og frigive milliarder til de palæstinensiske myndigheder (PA) trods misbrug af midler til oplæring af skolebørn til terror, vold og had. Som EU-borger er du med til at finansiere forgiftning af palæstinensiske skolebørns hjerner.

På den baggrund har flere EU-parlamentarikere, blandt andet Søren Gade skrevet et brev til EU-kommissionen, hvori de beder om svar på hvordan EU vil sikre at skatteydernes penge ikke misbruges af PA til at oplære børn i had eller antisemitisme.

Du kan læse brevet her på engelsk:

EU-parlamentariker Margrete Auken er blandt de danske politikere som støtter PA’s fortsatte misbrug af danskernes skattepenge til PA’s jihad skolepensum og oplæring af palæstinensiske skolebørn i had og antisemitisme:

PA misbruger ikke kun dansk bistand til jihad skolebøger, PA misbruger også astronomiske beløb finansieret af de danske skatteydere til at udbetale terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Dne 5. maj 2021 førte det til en stor Folketingsdebat, hvor MIFFs information på området blev fremhævet.

Referencen til MIFF kommer ca. 35.30 ind i klippet. Folketingsmedlem Søren Espersen (Dansk Folkeparti) refererede til en række sager som MIFF har bidraget til at gøre opmærksom på i Norge og Danmark.

Desværre besluttede et flertal i Folketinget at lade PA fortsætte med at misbruge dansk bistand. Se debatten her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem