Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

EU-milliarderne strømmer igen ind i PA’s pengekasse trods jihad skolepensum

Arik Agassi, forskningsleder i IMPACT-se, viser nogle af de palæstinensiske skolebøger som fremmer jihad og modarbejder fred. (Foto: IMPACT-se)
EU har igen valgt at bukke under og frigive milliarder til de palæstinensiske myndigheder (PA) trods misbrug af midler til oplæring af skolebørn til terror, vold og had. Som EU-borger er du med til at finansiere forgiftning af palæstinensiske skolebørns hjerner.

MIFF har skrevet utallige artikler om at de palæstinensiske myndigheder (PA) misbruger internationale midler inkl. dansk skattefinansieret bistand til at udarbejde jihad-skolepensum som opildner palæstinensiske skolebørn til at ofre livet i jihad som terrorister – læs mere her.

Så sent som 5. maj 2022, skrev MIFF om at der ikke var sket ændringer i PA’s skolepensum og at EU krævede ændringer.

Men, nu lader det til at PA’s ignorering af EU’s krav om pensum ændringer giver potte og milliarder af dine/vores skattekroner vil strømme ind i PA’s pengekasse trods EU’s viden om at midlerne misbruges til terroriopildning og forgiftning af små børns hjerner.

Europa-Kommissionen har besluttet ved afstemning at frigive forsinket bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA), efter flere milliarder kroner blev holdt tilbage for at presse PA til at stoppe opildning til terror i PA’s skolepensum, skriver Times of Israel.

EU vil således overføre over 1,5 milliarder kroner til PA. EU-kommissær Oliver Varhelyi havde foreslået at betinge nogle af pengene mod reformer af palæstinensisk skolepensum og fjernelse af oplæring af skolebørn til at dø som martyr i selvmordangreb for at tage uskyldige israelske børn, kvinder og mænd med sig i døden. Kravet vakte diskussioner i Bruxelles og embedsmænd argumenterede for og imod forslaget.

Ifølge palæstinensiske embedsmænd frigives bistanden uden krav om ændringer i skolepensum. Afstemningsresultatet er endnu ikke offentliggjort og EU’s udsending til palæstinenserne ønsker ikke at kommentere sagen

EU’s talsmand Ana Pisonero, at en endelig beslutning om sagen snart vil komme.

“Vi sigter mod at afslutte proceduren snart, og herefter vil midlerne hurtigst muligt blive frigivet,” sagde EU-talsmand Ana Pisonero.

PA’s skolebøger har længe været genstand for diskussioner. Flere organisationer har kritiseret PA’s skolepensum for at glorificere terror, vold og had. PA forsvarer deres skolepensum med at de er en tro afspejling af deres nationale fortælling.

Samtidigt har EU kommissæren Oliver Varhelyi Tweetet at EU vil foretage endnu en undersøgelse af PA’s skolepensum.

Beslutningen om at frigive midlerne til PA sker samtidig med at EU-kommissionens præsident Ursula von der Leyen er på officielt besøg i Israel og hos PA, hvor hun vil møde PA’s premierminister Mohammad Shtayyeh.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem