Search
Terrorgrupperne Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad elsker at fremvise deres raketter og våben i parader i Gaza. Raketterne leveres og finansieres i høj grad af den islamiske republik Iran, hvis mål det er at udslette Israel.

Terrorgrupper i Gaza truer Israel med at bruge Hizbollah-metoder

Den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som kontrollerer Gaza er blot en blandt mange terrorgrupper i enklaven. Nu planlægger de at forene sig om at angribe Israel med Irans håndlanger, terrororganisationen Hizbollah som forbillede.

Den iranskstøttet terrorgruppe Hamas som har kontrolleret Gaza siden de tog kontrol over enklaven i 2007, er blot en blandt mange terrorgrupper i Gaza. Nu truer terrorgrupperne med at angribe Israel efter Irans håndlanger, terrororganisationen Hizbollahs metoder, skriver den palæstinensiske avis Al-Ayyam, gengivet af avisen Israel Hayom.

Læs om Hamas HER. Læs om Hizbollah HER. Læs om Iran HER.

– Givet det totale sammenbrud i forhandlingerne, Israels manglende respons på modstandsbevægelsernes betingelser, manglende synlig udsigt til en fremtid for interne interesser eller fjernelse af blokaden, ser modstandsbevægelserne på muligheden for at ‘optænde’ grænse og det vil ikke kun være begrænset til angreb med sprænstofballoner eller lignende. Vi vil lade os inspirerer af det der sker ved grænsen mellem Israel og Libanon, det gælder også Hizbollah’s metoder, siger kilde.

Læs: Se vrede indbyggere i Libanon angribe Hizbollah-terrorist og stoppe raketangreb mod Israel. – Film det så hele verden kan se at Hizbollah affyrer raketter fra vores hjem!, råbte vrede libanesiske indbyggere som stoppede Hizbollah-terrorist i at angribe Israel med raketter.

Ifølge den anonyme kilde har Israel “vendt ryggen til alle mæglere og igangsat flere skridt for at spærre blokaden af ​​og trække sig tilbage fra seneste beslutninger og undladt at forholde sig til spørgsmålet om at tillade penge ind fra Qatar [til Gaza]”.

Læs: Faktatjek af Fathi El-Abeds beskrivelse af Gaza. MIFF korrigerer rå propaganda fra Dansk Palæstinensisk Venskabsforening.

Læs: – Israel har ikke ret til at eksistere. Danske journalister burde tale med Hamas-grundlægger inden de udtaler sig om terrorgruppen.

Læs: Hamas til Israel: Overfør Qatar-millioner eller jorden vil brænde under jer. Sprængstofballonangrebene mod Syd-Israel forventes at fortsætte.

Læs: Hamas leder til Israel: – Overfør 200 millioner kroner fra Qatar eller der vanker optrapning. Israel og FN frygter terrorgruppen vil misbruge genoptaget kontant betaling fra Qatar til terror.

Læs: Qatar lover 360 millioner dollars i bistand til Hamas-kontrolleret Gaza. Siden 2018 har Qatar givet 133 millioner kroner om måneden med israelsk godkendelse til Gaza. Bistanden ses som en stabiliserende faktor, der skal forhindre at langvarige spændinger mellem Israel og terrorgruppen blusser op og udvikler sig til krig.

Ifølge kilden har terrorgruppen Hamas’ militære apparat sporet grupper mistænkt for forbindelser til Israel og forsøg på at starte intern krig og terrorhandlinger inde i Gaza. Ifølge kilden, vil terrorgrupperne i Gaza blive inviteret til møde for at ”vurdere” situationen og lægge en plan for hvordan de vil terroriserer Israel.

Ifølge rapporten havde terroristernes militære afdelinger anholdt et par medlemmer af grupperne.

Ifølge den Hizbollah-tilknyttet libanesiske avis Al-Akhbar, aflagde israelsk delegation i starten af ugen akut besøg i Kairo, efter terrorgrupper i Gaza igen har angreebet Israel med sprængstofballoner. Egypterne har krævet at terrorgruppen Hamas gav Israel mere tid til at diskutere spørgsmålet om Gaza. Læs om sprængstofballonangreb mod Israel HER.

Ifølge Al-Akhbar, er Israel og terrorgruppen Hamas stadig meget langt fra hinanden i deres krav, især på spørgsmålet om Israels krav om at kæde humanitær hjælp til Gaza sammen med tilbagelevering af israelske fanger som terrorgruppen Hamas igennem flere år har holdt fanget i Gaza. Læs HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp