Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Se vrede indbyggere i Libanon angribe Hizbollah-terrorist og stoppe raketangreb mod Israel

Den iransk-støttet libanesiske terrororganisation Hizbollah fremviser sin styrke under parade. (Foto: Wikipedia)
- Film det så hele verden kan se at Hizbollah affyrer raketter fra vores hjem!, råbte vrede libanesiske indbyggere som stoppede Hizbollah-terrorist i at angribe Israel med raketter.

Det er ikke hver dag man ser indbyggere stå op imod en terrororganisation og slet ikke Hizbollah som får astronomiske beløb af blandt andet Iran. Hizbollah har den totale magt over Libanon og libaneserne fortæller at fuglene ikke synger uden Hizbollahs tilladelse. Står du i vejen for terrororganisationens mål om at udslette Israel, er du og alle i dine nærhed dødsdømt. Læs om Iran og Hizbollah HER og HER.

I dag blev Israels civilbefolkning i Nord-Israel angrebet igen af raketter fra Libanon (tredje gang på blot to uger). Hizbollah har taget ansvaret for dagens raketangreb (mindst 20 raketter) – læs mere HER.

I går skrev MIFF: Libaneser til israelsk journalist: – Libanon kollapser. – Libaneserne er misundelige på israelerne som lever et normalt liv, mens vi lever under Hizbollahs terrorregime, fortæller libaneser til Ohad Chemo fra N-12. Læs HER

Indbyggerne i den sydlibanesiske landsby Shuya nægtede at lade Hizbollah angribe Israel fra deres hjem og tog kontrol over raketaffyringsrampen – også selvom Hizbollah-terrorister forsøgte at stoppe dem. Herefter afleverede indbyggerne rampen til den libanesiske hær, skriver Israel Hayom (oversat fra hebraisk)

Se klip her:

Indbyggerne fortalte at de forhindrede terrororganisationen i at angribe Israel fra deres landsby, fordi de ikke vil have israelske gengældelsesangreb mod deres landsby. De fleste indbyggere i landsbyen er drusere (læs om drusere i Israel HER). Indbyggerne samlede sig omkring affyringsrampen placeret på et køretøj. Indbyggerne nægtede at flytte sig indtil indtil libanesisk militærpersonale kom til stedet. Da en Hizbollah-terrorist forsøgte at køre affyringsrampen væk fra stedet, angreb indbyggerne køretøjet hans køretøj, smadrede ruderne og slog terroristen.

Videoklip delt via sociale medier viser indbyggerne – flere i traditionelt drusisk tøj som samles omkring affyringsrampen. Soldater fra den libanesiske hær ses også i området.

Hizbollah blev herefter tvunget til at udsende præcisering om at terrororganisationen ikke ville angribe Israel fra landsbyen, og at affyringsrampen som de havde brugt til at angribe Israel med var blevet placeret ved nærliggende skovområde og kun skulle passerede gennem landsbyen, hvilket straks gjorde de lokale rasende.

Terrororganisationen Hizbollah tog i dag ansvaret for de mindst 20 raketter som blev affyret tidligere i dag mod Nord-Israel. IDF meddelte at missilforsvaret Iron Dome formåede at stoppe hovedparten af raketterne.

– Som svar på israelske luftangreb mod åbent område i al-Jarmakh og al-Shwakir-området affyrede bataljonerne af martyrernes martyr Ali Kamal Muhsin og martyren Muhammad Qassam Tahan fra de islamiske modstandsstyrker snesevis af 122 millimeter raketter mod åbne områder i de besatte Shebaa-gårde, skrev terrororganisationen i erklæring.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem