Se vrede indbyggere i Libanon angribe Hizbollah-terrorist og stoppe raketangreb mod Israel

- Film det så hele verden kan se at Hizbollah affyrer raketter fra vores hjem!, råbte vrede libanesiske indbyggere som stoppede Hizbollah-terrorist i at angribe Israel med raketter.
Den iransk-støttet libanesiske terrororganisation Hizbollah viser styrke under parade. I dag blev en af deres terrorister angrebet af vrede libanesere mens han forsøgte at affyre raketter mod Israel. (Foto: Wikipedia)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det er ikke hver dag man ser indbyggere stå op imod en terrororganisation og slet ikke Hizbollah som får astronomiske beløb af blandt andet Iran. Hizbollah har den totale magt over Libanon og libaneserne fortæller at fuglene ikke synger uden Hizbollahs tilladelse. Står du i vejen for terrororganisationens mål om at udslette Israel, er du og alle i dine nærhed dødsdømt. Læs om Iran og Hizbollah HER og HER.

I dag blev Israels civilbefolkning i Nord-Israel angrebet igen af raketter fra Libanon (tredje gang på blot to uger). Hizbollah har taget ansvaret for dagens raketangreb (mindst 20 raketter) – læs mere HER.

I går skrev MIFF: Libaneser til israelsk journalist: – Libanon kollapser. – Libaneserne er misundelige på israelerne som lever et normalt liv, mens vi lever under Hizbollahs terrorregime, fortæller libaneser til Ohad Chemo fra N-12. Læs HER

Indbyggerne i den sydlibanesiske landsby Shuya nægtede at lade Hizbollah angribe Israel fra deres hjem og tog kontrol over raketaffyringsrampen – også selvom Hizbollah-terrorister forsøgte at stoppe dem. Herefter afleverede indbyggerne rampen til den libanesiske hær, skriver Israel Hayom (oversat fra hebraisk)

Se klip her:

Indbyggerne fortalte at de forhindrede terrororganisationen i at angribe Israel fra deres landsby, fordi de ikke vil have israelske gengældelsesangreb mod deres landsby. De fleste indbyggere i landsbyen er drusere (læs om drusere i Israel HER). Indbyggerne samlede sig omkring affyringsrampen placeret på et køretøj. Indbyggerne nægtede at flytte sig indtil indtil libanesisk militærpersonale kom til stedet. Da en Hizbollah-terrorist forsøgte at køre affyringsrampen væk fra stedet, angreb indbyggerne køretøjet hans køretøj, smadrede ruderne og slog terroristen.

Videoklip delt via sociale medier viser indbyggerne – flere i traditionelt drusisk tøj som samles omkring affyringsrampen. Soldater fra den libanesiske hær ses også i området.

Hizbollah blev herefter tvunget til at udsende præcisering om at terrororganisationen ikke ville angribe Israel fra landsbyen, og at affyringsrampen som de havde brugt til at angribe Israel med var blevet placeret ved nærliggende skovområde og kun skulle passerede gennem landsbyen, hvilket straks gjorde de lokale rasende.

Terrororganisationen Hizbollah tog i dag ansvaret for de mindst 20 raketter som blev affyret tidligere i dag mod Nord-Israel. IDF meddelte at missilforsvaret Iron Dome formåede at stoppe hovedparten af raketterne.

– Som svar på israelske luftangreb mod åbent område i al-Jarmakh og al-Shwakir-området affyrede bataljonerne af martyrernes martyr Ali Kamal Muhsin og martyren Muhammad Qassam Tahan fra de islamiske modstandsstyrker snesevis af 122 millimeter raketter mod åbne områder i de besatte Shebaa-gårde, skrev terrororganisationen i erklæring.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHizbollah har angrebet Israel med mindst 20 raketter fra Libanon
Næste artikelPA har udbetalt 8 millioner kroner til terroristerne bag selvmordsangreb som kostede 15 israelere livet
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise