Search
Hamas' næstleder Saleh al-Arouri blev dræbt i aftes i droneangreb i Libanon.

Hamas’ næstleder dræbt i droneangreb

Saleh al-Arouri er øverste Hamas-figur dræbt efter 7. oktober-massakren mod Israel. Han var en ud af ​​flere Hamas-ledere på Mossads dødsliste.

7. oktober-massakren mod Israel har forandret alt i Israel og i verden. Flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd. Massakren har kostet over 1,200 livet, over 12,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af kvinder, børn og mænd, utallige savnede, mindst 240 blev kidnappet til Gaza, over 12.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere blev flygtninge og trues nu af økonomisk ruin. Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Terrorgruppen Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007, har bekræftet at deres næstleder Saleh al-Arouri, i aftes blev dræbt i droneangreb i Libanons hovedstad.

Hamas anklager Israel for at stå bag droneangrebet, i skrivende stund har Israel ikke kommenteret angrebet.

Israels regering har tidligere meddelt at de har givet landets efterretningstjeneste Mossad grønt lys til at likvidere Hamas-ledere.

Israels forsvarsminister Yoav Gallant har udtalt: – De lever på lånt tid.

Hamas er ansvarlige for 7. oktober-massakren mod Israel, der vil gå over i historien som værste massakre mod jøder siden Holocaust.

I klip ses Al-Arouri fejrede 7. oktober-massakren mod Israel sammen med andre Hamas-ledere:

Hamas-næstleder Al-Arouri var 57 år og havde sin base i Libanon. Han var næstleder i terrorgruppens politiske fløj i Judæa og Samaria (Vestbredden), hvor Hamas i flere år har forsøgt at slå terrorrødder.

Israelsk efterretning tyder på at han stod bag flere terrorangreb, inkl. det bestialske mord af de tre israelske teenage drenge Gil-ad Shaar, Eyal Yifrach and Naftali Fraenkel i 2014. Drengene blev kidnappet og myrdet.

Al-Arouri har stået på USA’s terrorliste siden 2015 med en dusør på 33 millioner kroner for flere informationer om ham.

Israel forbereder sig nu på at blive udsat for flere angreb efter droneangrebet. I Israel stiger frygten for at terrororganisationen Hizbollah i Libanon, der også er er Hamas-alliereret vil intensivere sine angreb mod Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp