Search
Yosef Almansi var Hamas' kommunikationsminister, her fortæller han hvad han mener om terrorgruppen og 7. oktober-massakren mod Israel. (Foto: Shin Bet, skærmdump via clideo.com, på X)

– Hamas er vanvittige

Hamas' tidligere kommunikationsminister kommer med klar besked om terrorgruppen som han kendte indefra.

Under sit afhør hos Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet, lægger Hamas’ tidligere kommunikationsminister ikke en finger imellem i sin mening om Hamas:

Yosef Almansi: – Sinwar har vrangforestillinger om storhed. Han tror at han er over alle andre, men jeg har aldrig mødt nogle i Gaza, der støtter ham og ingen kan lide ham. Der er dem, der dag og nat beder Gud om at frigøre os fra han.

Sinwar er Hamas-leder i Gaza og hovedarkitekten bag 7. oktober-massakren mod Israel, hvor over 3000 terrorister stormede ind over grænsen og gik til angreb mod babyer, børn, gravide, kvinder, ældre, syge, handicappe og mænd – alle israelere på tværs af religion, etnicitet og køn blev hårdt ramt.

Israel er for altid forandret efter 7. oktober-massakren mod Israel, der har kostet over 1,200 livet, over 10,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, børn og mænd, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 11.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin.

Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Som en konsekvens af 7. oktober-massakren mod Israel, begyndte Israels forsvarshær (IDF) sin landoperation i Hamas-kontrolleret Gaza ultimo oktober.

Siden 7.oktober-massakren er Hamas’ skeletter strømmet ud af skabet og der kommer daglige meldinger om flere og flere bestialske detaljer.

I klippet fortæller Hamas’ tidligere kommunikationsminister hvad han mener om Hamas:

Almansi på 71, der også har været Hamas’ beskæftigelsesminister, fortæller at Sinwars 7. oktober-massakre mod Israel har ødelagt Gaza.

– Hamas kan kun finde ud af at volde død og ødelæggelse. Over 60% af bgyningerne i Gaza, infrastruktur, gader og offentlige faciliteter er ødelagt. Sinwar leder en gruppe tosser. De har ødelagt Gaza og sat os 200 år tilbage, fortæller Almansi, der kommunikationsminster var en del af Hamas’ inderkreds.

Om 7. oktober-massakren siger Almansi: – det de gjorde er kætteri og galskab. Det de gjorde er uacceptabelt både ud fra et logisk, religiøs og intellektuelt synspunkt. Sinwar og hans gruppe er ansvarlige for det her.

Almansi har et klart råd til indbyggerne i Gaza: – Stå op mod Sinwars gruppe. Lad os leve, pas på hinanden. Vi skal genoppbygge Gaza og det vil tage tid, fordi såret er stort.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp