Ahlam Tamimi fortalte i et TV-intervju hvor glad hun ble da hun hørte hvor mange som hadde dødd i selvmordsangrepet. (Foto: Skjermdump)
Ahlam Tamimi fortalte i TV-interview hvor glad hun blev over det store antal dræbte ved selvmordsbombeangrebet i Jerusalem. (Foto: Skærmdump)

PA har udbetalt 8 millioner kroner til terroristerne bag selvmordsangreb som kostede 15 israelere livet

Du har været med til at betale for at de palæstinensiske myndigheder (PA) har gjort terroristerne bag selvmordsangrebet rige.

MIFF har skrevet utallige artikler om de palæstinensiske myndigheders (PA) Pay for Slay (terrorløn) til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Danmark sender flere millioner danske skattekroner til PA hvert eneste år og trods de overvælgende beviser på PAs misbrug af international- og dansk bistand, har det ikke fået konsekvenser for udbetaling af dansk bistand – til trods for at både dansk regulering og EU regulering forbyder økonomisk støtte som direkte eller indirekte bruges på terror eller opildning til terror. NGO Monitor, Palestinian Media Watch (PMW) og Impact-SE har igennem flere år dokumenteret vedvarende og massivt misbrug af dansk bistand, både af PA og palæstinensiske NGO’er med tilknytning til terrororganisationer som eksempelvis PFLP som blandt andet står på EU’s terrorliste. Læs om PA’s misbrug af dansk bistand HER.

Læs: Abbas har udbetalt over kvart million kroner til terrorist som har myrdet to israelere og såret flere. Hvordan vil den danske stat retfærdiggøre at de palæstinensiske myndigheder i flere år har misbrugt dansk bistand til terrorbelønning?

Læs: Udenrigsminister Kofod: – Dansk bistand skal ikke gå til PAs jihad pensum. – Regeringen støtter EU-Kommissionens brug af rapporten i fremadrettet engagement med det palæstinensiske selvstyre (PA) om palæstinensisk undervisningsmateriale, skriver Udenrigsminister Jeppe Kofod blandt andet.

Læs: Norge har bedt EU offentliggøre rapport om antisemitiske palæstinensiske skolebøger. – Norge har været meget tydelig i at rapporten bør offentliggøres hurtigst muligt, siger statssekretær Audun Halvorsen i Udenrigsministeriet til MIFF.

Læs: EU-finansieret skole hylder Hamas-raketter og sletter Israel fra kortet. Se hvad du er med til at betale til.

I 2020 havde MIFF et kæmpe gennembrud i Norge efter den norske regering besluttede at skære 30 millioner norske kroner i norsk PA-bistand på baggrund af de overvældende oplysninger om PA’s misbrug af norsk bistand som MIFF igennem flere år har gjort opmærksom på. Læs HER.

Også i Danmark blev regering efterhånden opmærksom på at der er et alvorligt problem i dansk PA-bistand som er med til at finansiere terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Den 5. maj 2021 blev MIFF’s informationer om PA’s misbrug af dansk bistand fremhævet under lang Folketingsdebat om hvilke konsekvenser PA’s misbrug af danske midler bør få. Læs HER.


Tyve år efter selvmordsangrebet mod Sbarro restauranten i Jerusalem som kostede 15 personer livet og sårede mindst 130 personer, er tallene bag de palæstinensiske myndigheders (PA) Pay for Slay politik kommet frem – PA har udbetalt omkring 50.000 kroner om måneden til terroristerne og deres familier, viser tal udgivet af PMW skriver avisen Israel Hayom (oversat fra hebraisk).

I løbet af de 20 år der er gået siden terrorangrebet, har PA udbetalt terroristerne og deres familier omkring 8 millioner kroner i terrorløn som belønning for at myrde israelske børn, kvinder og mænd i restauranten. Eksempelvis udbetaler PA omkring 15.000 kroner hver eneste måned til Abdullah Barghouti som var øverstbefalende i terrorgruppen Hamas’ militære fløj i Judæa og Samaria (Vestbredden). Barghouti samlede blandt andet sprængningsanordningen på bomben som blev brugt ved angrebet – læs mere om Barghouti HER. Barghouti afsoner 67 livstidsdomme for at have dræbt 67 israelere i forskellige terrorangreb.
Familien til selvmordsterroristen som sprængte sig selv i luften ved angrebet får omkring en terrorløn på omkring 3.000 kroner om måneden.

Her er PA’s “lønskala” til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er PMW-1024x671.png
Skærmdump: https://palwatch.org/

Ahlam Tamimi som på daværende tidspunkt studerede på Bir Zeit University og journalist, udnyttede sit journalistcertifikat til at rejse ind og ud af Israel. Tamimi valgte stedet hvor selvmordsangrebet skulle ske, leverede sprængstofferne og sørgede for at køre selvmordsbomberen til restauranten hvor han detonerede sprængstofferne. Tamimi blev dømt og idømt 15 livstidsdomme, men blev løsladt i forbindelse Gilad Shalit-aftalen (Shalit blev holdt fanget af terrorgruppen Hamas i Gaza. Hamas har haft kontrollen over enklaven siden 2007 efter et blodigt kup mod partiet Fatah som kontrollerer PA). I dag lever Tamimi i Jordan. Tamimi fik omkring 400.000 kroner af PA under sin fængsling. Mabat-instituttet gør opmærksom på at PA terror-ubetalinger til terrorister ikke er tilfældige og reguleres af PA’s lov om fanger og løsladte fanger fra 2004 og af forskrifter ændret af PA-regeringen i henhold til samme lov.

Læs: Interpol har fjernet Sbarro-terrorist i Jerusalem fra liste over efterlyste. – Det er uhyrligt og en tilskyndelse til terror. Samtidigt nægtes terrorofre, overlevende og familier retfærdighed, skriver Simon Wiesenthal-centrets direktør for internationale relationer, Dr. Shimon Samuel til Interpol.

I henhold til Israels lov om indefrysning af terrorløn vedtaget i 2018, fratrækker den israelske regering hvert år millionerne som PA udbetaler til terroristerne og deres familier, fra skatteinddrivelsen som Israel i henhold til Oslo-Aftalerne skal indkræve på vegne af PA og efterfølgende udbetale til PA. Israels forsvarsminister, Benny Gantz fremlægger i slutningen af hvert år en sammenfattende rapport, hvoraf de samlede PA-udbetalinger til terrorister og deres familier fremgår, den israelske regeringen skal efterfølgende godkende rapporten. Læs: Israel tilbageholder over 1,1 milliarder kroner af PAs penge brugt på terrorløn. Israel tilbageholder samme sum som de palæstinensiske myndigheder (PA) bruger på terrorløn til terrorister som har myrdet israelere.

Itamar Marcus, direktør i PMW: – Den israelske regerings politik om at lade PA belønne terrorister som har myrdet israelere, er ikke kun moralsk forkert, den sender også et farligt signal til det internationale samfund. Lederne i PA-donorlande konkluderer jo dermed, at hvis Israel lader PA udbetale terrorløn, så er det også ok at de fortsætter med at udbetale deres PA-bistand og lader PA bruge pengene som de ønsker – også på opildning, glorificering og finansiering af terror.

– Det er på tide at sætte en stopper for PA’s absurde terrorløns-politik som belønner terrorister som har myrdet jøder. Det er fuldstændig absurd at terrorister og deres familier bliver rige af blodet fra deres ofre for terror. Vi opfordrer forsvarsministeren til at udøve sin myndighed og ansvar, beslaglægge alle de penge som PA udbetaler til terrorister. Beløbet er anslået til omkring 100 millioner kroner hver måned, og instruere den israelske hær (IDF) i at arrestere, afhøre og retsforfølge chefen for Fangemyndigheden i PA, Kadari Abu Bakr som er direkte ansvarlig for udbetalingerne, siger advokat Maurice Hirsch, chef for den juridiske afdeling ved Mabat-Institute.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp