Abbas har udbetalt over kvart million kroner til terrorist som har myrdet to israelere og såret flere

Hvordan vil den danske stat retfærdiggøre at de palæstinensiske myndigheder i flere år har misbrugt dansk bistand til terrorbelønning?
Lille Matan bæres væk fra åstedet hvor terroristen Muhannad Halabi blandt andet myrdede hans far og sårede hans mor i Jerusalem 3. oktober 2015. (Foto: Yonatan Sindel, Flash90)
ISRAEL ER UNDER ANGREB!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr). 

Den palæstinensiske myndigheder som Danmark årligt giver 200 millioner skattekroner til har givet familien til terroristen som myrdede to israelere og sårede flere – blandt andet en af de myrdedes børn (se hoved-billede) over en kvart million kroner i terrorbelønning, skriver avisen Jerusalem Post.

Se PAs “løn” skala til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden – jo længere fængselsstraf, jo højere “løn”. Også terroristens familie får “løn” og ære for terroristens “karrierevej” som terrorist der myrder israelere – hvor meget er et israelsk liv værd? Beløbene er pr måned og skal ganges med to for kroner. Du kan således tjene op til 24.000 kroner om måneden som palæstinensisk terrorist og du ved at din familie er sikret økonomisk og får høj status i det palæstinensiske samfund.

(Foto: Skærmdump, kilde: palwatch.org)

PA-præsident Mahmoud Abbas leverede terrorlønnen til terroristens familie så de kan bygge et nyt hu, efter huset i sin tid blev revet ned af det israelske forsvar, ifølge PA’s officielle nyhedsbureau Wafa.

PAs borgmester i Ramallah og Al-Bireh, Leila Ghannam, gav pengene til terroristens familie, Muhannad al-Halabi, under et møde søndag. Det ville således ikke kræve det store detektivarbejde af danske politikere – palæstinenserne skilter åbent og stolt med deres terrorbelønning af dømte terrorister som har myrdet israelere – se her:

Se mødet her (skærmdump fra borgmesterens Facebook-side):

Den 3. oktober 2015 angreb 19-årige Halabi familien Benita tæt på Lion’s Gate i Jerusalems gamle bydel mens de var på vej hen til Grædemuren for at bede.

Halabi myrdede familiefaren Aaron Benita, moderen Adele og deres to-årige søn Matan blev såret ved angrebet.

Nehemia Lavi som boede i nærheden hørte skrig og løb til åstedet for at hjælpe. Terroristen myrdede også ham og hans pistol blev taget af terroristen som derefter blev skudt af politibetjente.

Guvernøren, Ghannam, takkede Abbas, som “var særlig opmærksom på martyrernes, fangerne og krigernes familier”, ifølge Wafa nyhedsbureau.

MIFF har skrevet utallige arikler om hvordan dansk bistand misbruges af de palæstinensiske myndigheder (PA) til terrorbelønning, opildning til terror, jihad skolepensum og meget, meget andet.

Det kan ikke være meningen at de danske skatteydere år efter år pålægges at betale for PAs terrorvirksomhed

Pengene kommer ikke palæstinenserne til gode og bidrager IKKE til en to-statsløsning som er Danmarks og EUs officielle politik. I virkeligheden er Danmark med til at finansiere terrorangreb mod israelere, hvilket strider med dansk regulering som forbyder direkte eller indirekte finansiering af terror. Hvordan vil den danske stat retfærdiggøre flere års PA misbrug af dansk PA-bistand?

MIFFs information fremhævet i Folketinget: Den 5. maj var der en større debat i Folketinget for og imod dansk bistand til de palæstinensiske selvstyremyndigheder. Se debatten i Folketinget HER.

Den 6. maj skrev MIFF: PA vil gøre alt for at fortsætte udbetaling af terrorløn trods israelsk antiterrorlov. Israelsk antiterrorlov har gjort det svære for de palæstinensiske myndigheder (PA) at udbetale terrorløn til terrorister med israelske liv på samvittigheden. Læs HER.

Den 6. maj skrev MIFF: 19-årige Yehuda Guetta død efter terrorangreb. Yehuda var en af de tre teenagedrenge som blev skudt ved terrorangreb af palæstinensisk terrorist 2. maj. Terroristen kan nu se frem til livslang høj terrorløn fra de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark årligt støtter med mange millioner kroner – se PAs “løn” skala i artiklen. Læs HER.

Den 11. maj skrev MIFF: Dansk bistand kanaliseret til terrororganisationen PFLP. – I 20 år har europæerne vendt det blinde øje til, trods klare terrorforbindelser og hævdede at der ikke var beviser. Nu hvor alle detaljerne er lagt frem for dem, vil regeringerne måske endelig fryse midler og etablere evalueringsmekanismer i overensstemmelse med principperne om god regeringsførelse, gennemsigtighed og omhu, udtaler NGO Monitors præsident Gerald Steinberg. Læs HER.

Læs flere af MIFFs artikler om PAs misbrug af dansk bistand HER.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelNy regering tages i ed onsdag
Næste artikelI 20 år har de kapret diskussionen om menneskerettigheder
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise