19-årige Yehuda Guetta død efter terrorangreb

Yehuda var en af de tre teenagedrenge som blev skudt ved terrorangreb af palæstinensisk terrorist 2. maj. Terroristen kan nu se frem til livslang høj terrorløn fra de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark årligt støtter med mange millioner kroner - se PAs "løn" skala i artiklen.
19-årige Yehuda Guetta blev kritisk såret under terrorangrebet 2. maj, natten til torsdag døde han. Terroristen som myrdede Yehuda kan nu se frem til høj livslang terrorløn fra PA som Danmark årligt støtter med mange millioner kroner. (Foto: @AviMayer, via Twitter)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

19 årige Yehuda Guetta som blev skudt i hovedet og kritisk såret ved terrorangrebet i Judæa og Samaria (Vestbredden) 2. maj – læs HER, døde natten til torsdag på hospitalet.

Den 4. maj anholdte det israelske forsvar flere som blev mistænkt for at hjælpe terroristen/terne med at gemme sig – læs HER.

De palæstinensiske myndigheders præsident Mahmoud Abbas’ Fatah-bevægelse som styrer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) i Judæa og Samaria (Vestbredden) gav via Facebook palæstinenserne besked om at det var deres pligt at hjælpe terroristerne.

Palestinian Media Watch har gentagne gange dokumenteret hvordan PAs præsident Abbas’ Fatah-bevægelse taler med to tunger: Over for det internationale samfund på engelsk erklærere Fatah, at de er imod terror. På arabisk siger Fatah noget helt andet – her støtter hylder og opildner Fatah til endnu terror mod israelere. Se for eksempel hvordan Fatah hylder brugen af børnesoldater – klik HER. Læs udvalgte eksempler på hvordan PA misbruger dansk bistand til terror hyldest og terror belønning HER.


Se PAs “løn” skala til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden – jo længere fængselsstraf, jo højere løn udbetales. Beløbet skal ganges med to for danske kroner. Derudover udbetaler PA også “løn” til terroristens familie.

(Foto: Skærmdump, kilde: https://palwatch.org/)

Den 5. maj meddelte det israelske forsvar at terroristen er en palæstinenser som er amerikansk statsborger og for nyligt var kommet tilbage fra USA, hvor han havde levet i flere år. Ifølge avisen Ha’aretz havde Shalabi store økonomiske problemer efter at have tabt store beløb i spil.

Om det var pengeproblemer som motiverede ham til at begå terrorangrebet vides ikke, men det vides at de palæstinensiske myndigheder (PA) udbetaler meget store beløb i terrorbelønning til dem som udfører terrorangreb. Eksempelvis modtog Rushi Hamdan Abu Mukh over 3 millioner kroner af PA for at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh sad 35 år i israelsk fængsel og er nu en fri mand som hyldes som helt af palæstinenserne – læs HER.

Mindre end en time efter Guetta døde af sine kvæstelser meddelte Israels sikkerhedstjeneste Shin Bet at de havde pågrebet den mistænkte terrorist.

Guetta var en 19-årig studerende fra Jerusalem. Han og to af hans venner blev skudt af forbikørende bil mens de stod ved et busstop. De tre teenagestuderende gik på religiøst seminar i den nærliggende bosættelse Itamar.

Premierminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Benny Gantz har begge sendt deres kondolencer til den efterladte familie.

– Det er en vanskelig tid for familien Guetta og hele Israels nation er sammen med dem i deres sorg, udtaler Netanyahu.

Guettas to venner som også blev såret ved terrorangrebet er: 19-årige Benaya Peretz og 19-årige Amichai Hala. Peretz ble skudt i ryggen og er fortsat i alvorlig tilstand. Hala blev lettere såret, men får psykologisk hjælp.

Den anholdte terrorist er 44-årige Muntasir Shalabi – læs HER. Han menes ikke at have terrorforbindelser Som tidligere nævnt, var terroristen ifølge avisen Ha’aretz amerikansk statsborger som for nylig var vendt tilbage fra USA efter flere år med stor spillegæld.

Terroristen menes at have handlet alene, men som tidligere nævnt er flere blevet anholdt efter mistanke om at have hjulpet terroristen med at gemme sig.

Sundhedspersonale og soldater på stedet hvor de 3 israelske teenagedrenge blev skudt den 2. maj af palæstinensisk terrorist. (Foto: MDA)

I stedet for at hjælpe de israelske myndigheder med at fange terroristen/terne bag angrebet, hyldes de af Fatah.

Fatah er partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) og modtager store beløb fra Danmark, NorgeStorbritannien og andre lande. Pengene går derefter til PLO og Fatah.

MIFF har gentagende gange gjort opmærksom på at så længe danske skatteydere årligt sender flere millioner kroner til PA, uden at kræve stop for enhver hyldest, støtte eller opildning til terror mod israelske børn, kvinder og mænd, er Danmark med til at give økonomisk støtte til terror.

Læs udvalgte eksempler på hvordan PA misbruger dansk bistand til terror hyldest og terror belønning HER.

Læs også om dansk bistand til UAWC med bånd til terrororganisationen PFLP – klik HER.


Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelDansk EU-parlamentariker: – Jerusalem er palæstinensernes hovedstad
Næste artikelPA vil gøre alt for at fortsætte udbetaling af terrorløn trods israelsk antiterrorlov
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise