Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Amerikansk statsborger stod bag terrorangreb

Sundhedspersonale og soldater på stedet hvor tre israelske teenagedrenge blev skudt af palæstinensisk terrorist 2. maj. (Foto: MDA)
Muntassir Shalabi skød tre israelske teenagedrenge kort efter han kom hjem fra USA.

Store militære styrker leder efter Muntassir Shalabi, som er identificeret som manden bag skudangrebet mod tre israelske teenagedrenge 2. maj. To af drengene blev alvorligt såret – en af dem er i kritisk tilstand. Læs mere HER og HER.

Læs også; Fatah: – Modstand er det palæstinensiske folks naturlige ret mod zionistisk arrogance. Fatah hylder terroristerne som skød 3 israelske teenagedrenge (Fatah kontrollerer de palæstinensiske myndigheder og modtager årligt flere millioner danske skattekroner). Klik HER

Palæstinenseren er amerikansk statsborger og kom for nyligt tilbage fra USA, hvor han har levet i flere år. Ifølge avisen Ha’aretz havde Shalabi store økonomiske problemer efter han tabte store beløb i spil.

Om det var pengeproblemer som motiverede ham til at begå terrorangrebet vides ikke, men det vides at de palæstinensiske myndigheder (PA) udbetaler meget store beløb i terrorbelønning til dem som udfører terrorangreb. Eksempelvis modtog Rushi Hamdan Abu Mukh over 3 millioner kroner af PA for at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh sad 35 år i israelsk fængsel og er nu en fri mand som hyldes som helt af palæstinenserne – læs HER.

Et andet eksempel er familien Fogel som blev myrdet for ti år siden, mor, far og deres tre små børn blev slagtet af terrorister i deres eget hjem. Hver af terroristerne som myrdede familien Fogel får 12.000 kroner om måneden af PA.

Alene i 2020 brugte PA mindst 1 milliard kroner på terrorbelønning – læs HER.

PA modtager 200 millioner kroner årligt af de danske skatteydere. Læs mere HER.

Terroristen er ikke pågrebet endnu, men flere er anholdt mistænkt for at have hjulpet terroristen(erne) med at gemme. Bilen som blev brugt til at udføre angrebet blev brændt ned for at slette spor og beviser. Læs HER.

Ifølge innbyggerne i landsbyen Aqraba tæt på Nablus har det israelske forsvar (IDF) omringet et hus hvor der er mistanke om at Shalabi opholder sig. Indtil videre er der ingen meldinger om at terroristen er pågrebet. IDF har advaret om at han er bevæbnet og farlig.



Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem