Amerikansk statsborger stod bag terrorangreb

Muntassir Shalabi skød tre israelske teenagedrenge kort efter han kom hjem fra USA.
Sundhedspersonale og soldater på stedet hvor tre israelske teenagedrenge blev skudt af palæstinensisk terrorist 2. maj. (Foto: MDA)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Store militære styrker leder efter Muntassir Shalabi, som er identificeret som manden bag skudangrebet mod tre israelske teenagedrenge 2. maj. To af drengene blev alvorligt såret – en af dem er i kritisk tilstand. Læs mere HER og HER.

Læs også; Fatah: – Modstand er det palæstinensiske folks naturlige ret mod zionistisk arrogance. Fatah hylder terroristerne som skød 3 israelske teenagedrenge (Fatah kontrollerer de palæstinensiske myndigheder og modtager årligt flere millioner danske skattekroner). Klik HER

Palæstinenseren er amerikansk statsborger og kom for nyligt tilbage fra USA, hvor han har levet i flere år. Ifølge avisen Ha’aretz havde Shalabi store økonomiske problemer efter han tabte store beløb i spil.

Om det var pengeproblemer som motiverede ham til at begå terrorangrebet vides ikke, men det vides at de palæstinensiske myndigheder (PA) udbetaler meget store beløb i terrorbelønning til dem som udfører terrorangreb. Eksempelvis modtog Rushi Hamdan Abu Mukh over 3 millioner kroner af PA for at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh sad 35 år i israelsk fængsel og er nu en fri mand som hyldes som helt af palæstinenserne – læs HER.

Et andet eksempel er familien Fogel som blev myrdet for ti år siden, mor, far og deres tre små børn blev slagtet af terrorister i deres eget hjem. Hver af terroristerne som myrdede familien Fogel får 12.000 kroner om måneden af PA.

Alene i 2020 brugte PA mindst 1 milliard kroner på terrorbelønning – læs HER.

PA modtager 200 millioner kroner årligt af de danske skatteydere. Læs mere HER.

Terroristen er ikke pågrebet endnu, men flere er anholdt mistænkt for at have hjulpet terroristen(erne) med at gemme. Bilen som blev brugt til at udføre angrebet blev brændt ned for at slette spor og beviser. Læs HER.

Ifølge innbyggerne i landsbyen Aqraba tæt på Nablus har det israelske forsvar (IDF) omringet et hus hvor der er mistanke om at Shalabi opholder sig. Indtil videre er der ingen meldinger om at terroristen er pågrebet. IDF har advaret om at han er bevæbnet og farlig.Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelNetanyahu opgiver at danne regering
Næste artikelDansk EU-parlamentariker: – Jerusalem er palæstinensernes hovedstad
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise