Search
To palæstinensiske terrorister trængte ind i familien Fogels hjem og myrdede mor Roth, far Ehud, 11-årige Yoav, 4-årige Elad og 3 måneder gamle Hadas. (Foto: Skærmdump fra Palestinian Media Watch)

Du er med til at betale PAs terrorløn til terroristerne som myrdede familien Fogel

Hvor meget er jødiske liv værd? Familien Fogels mordere har fået lønforhøjelse af de palæstinensiske myndigheder (PA). Fremover vil hver terrorist få 12.000 kroner om måneden. PA modtager 200 millioner kroner årligt af de danske skatteydere.

Sådan skrev formand for partiet Nye Borgerlige 4. marts på Facebook, efter hun havde deltaget i et radioprogram sammen med tidligere formand for partiet Enhedslisten, Pernille Skipper:

I radioprogrammet påstod Pernille Skipper (EL) at det er løgn at PA belønner terrorister med israelske liv på samvittigheden!

Her er ansigterne på nogle af de israelske terrorofre, hvis mordere måned efter måned, år efter år modtager store beløb i belønning for at myrde israelske børn, kvinder og mænd. Ingen danske medier interesserer sig for de israelske ofre som myrdes fordi de er jøder der lever i deres eget land – Israel.

Sådan myrdede 17-årige Hakim Awad og 19-årige Amjad Awad familien Fogel 11. marts 2011:
17-årige Hakim Awad og 19-årige Amjad Awad, er de to palæstinensiske terrorister som brutalt myrdede 5 medlemmer af Fogel-familien. Terroristerne sneg sig den 11. marts 2011 ind i Fogels hjem i byen Itamar, sydøst for Nablus. Først myrdede terroristerne 11-årige Yoav og 4-årige Elad mens de sov. Herefter myrdede de forældrene, Ehud og Ruth, som kæmpede mod terroristerne. Herefter forlod terroristerne hjemmet, men Amjad besluttede at vende tilbage for at lede efter våben. Da han vendte tilbage til hjemmet, hørte han Hadas på 3 måneder græde og myrdede også hende. Hakim og Amjad Awad vendte herefter tilbage til deres landsby. De blev fanget og anholdt en måned senere af Israels hemmelige sikkerhedstjeneste, IDF og politistyrker. Hakim Awad blev idømt fem livstidsdomme + 50 års fængsel, Amjad Awad blev idømt fem livstidsdomme + syv års fængsel.

Familien Fogels mordere har nu afsonet ti år i israelsk fængsel, det udløser en lønforhøjelse på 50 procent fra de palæstinensiske myndigheder (PA), fra 8.000 kroner om Måneden til 12.000 kroner om måneden – du er med til at betale terroristernes terrorbelønning via dansk bistand til PA som årligt ligger på 200 millioner kroner.

Som en del af sin PAs terrorbelønningspolitik, har de udbetalt Fogel-familiens mordere en fast månedsløn fra den dag hvor de blev anholdt. Frem til i dag har PA udbetalt over 700.000 kroner til hver morder – samlet omkring 1,5 millioner kroner for at myrde to voksne og tre børn!

I henhold til PAs lov fra 2004 om fanger og frigivne fanger og PAs gennemførelsesbestemmelser stiger lønnen, som PA udbetaler til ALLE terrorfanger i takt med deres afsoning i fængsel, se ubetalings-tabellen her:

Allerede få dage efter mordet på Familien Fogel, afslørede Palestinian Media Watch (PMW), PAs særlige pay for slay (myrde for løn) system – læs mere HER.

En måned efter terrorangrebet mod familien Fogel, viste en undersøgelse udført sammen af ​​Harry S. Truman Research Institute for the Advancement of Peace ved det hebraiske universitet i Jerusalem og det palæstinensiske center for politik og undersøgelsesforskning i Ramallah, at mens to tredjedele af de adspurgte var imod angreb, støttede en tredjedel angrebet.

Den 22. februar kunne MIFF fortælle om PMWs afsløring af PAs forsøg på at skjule, at de i 2020 havde givet mindst 1 milliard kroner i terrorbelønning til terrorister med israelske liv på samvittigheden. Læs mere HER – inkl. tallene som PA ikke vil have at du ser! Derudover udbetalte PA også flere hundrede millioner kroner i belønning til sårede terrorister og familierne til døde terrorister. Læs mere om hvordan PA misbruger dansk bistand HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp